Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset förslag 1 Juli

Två åttondelsfinaler i VM 2018 finns med på Topptipset förslag 1 Juli. Spanien lär lägga in en ny växel nu när slutspelet börjar på allvar. Då lär inte Ryssland kunna stå emot särskilt länge, trots en hemmapublik som verkar lyfta ryssarna till nya nivåer.

Resultatet mellan Spanien och Ryssland känns mer oklart än vad det borde vara. Gruppspelet var hyfsat av Spanien, som dock släppte in tre mål mot Portugal den första matchen. Den enda segern kom mot Iran. Målet som räddade Spanien kvar i turneringen kom på övertid mot Marocko. Nu väntar Ryssland i en match där alla spelare måste höja sin nivå. Ryssland har spelat inspirerat och den ivriga hemmapubliken kan mycket väl höja sitt lag. Vi väljer att gardera för chock.

Kroatien och Danmark möts i den andra åttondelsfinalen. Kroatien spelade väl i gruppen och är stora favoriter att ta sig vidare till kvartsfinalen, med Modric i spetsen. Danmark skall dock inte räknas ut. Danmark spelade stabilt försvarsspel, vilket var en nyckel till framgång. Stjärnan Eriksen producerade det som behövdes framåt. Räkna med en het kamp där bägge lagen kommer kämpa med näbbar och klor för att knipa den åtråvärda platsen i kvartsfinal.

Matcher i bland annat Division 1 fyller ut den VM-betonade kupongen. Mjällby leder ligan och skall möta Kristianstad i ett derby. De har flera lag som hotar deras position som nummer ett. De har haft det svårt några matcher men det lossande rejält sist, då de slog Lund med fyra mål på bortaplan. Det lär bli ytterligare en vinst idag.

Förslag Topptipset 1 Juli

  1. Kroatien – Danmark 1X
  2. Spanien – Ryssland 1X2
  3. Landskrona BoIS – Östers IF 1
  4. Falkenbergs FF – Helsingborgs IF 1
  5. Team Thorengruppen FF – Carlstad United X2
  6. Assyriska – FC Linköping City 1X2
  7. FK Karlskrona – Utsiktens BK 1X2
  8. Kristianstad FC – Mjällby 2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!