Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Experttips 23 Januari

Experttips bild på målvakt fotboll

Manchester City är förstås en stark spik på tisdagens Topptipset spelkupong. Vi litar även fullt ut på Scunthorpe och ett stabilt Ingolstadt. Bristol City höll nere förlustsiffrorna till 1-2 borta mot Manchester City… Det är svårt att spekulera i någon dramatik i tisdagens returmöte som är centralt för dagens Topptipset experttips. Manchester City har gott och väl bredden för att ta detta på allvar och givetvis ska den ruggiga klasskillnaden ta ut sin rätt här, när vi hjälper dig vinna på betting.

I League One har Scunthorpe gjort en kanonsäsong. Lite sämre på sistone och nu är det viktigt att slå tillbaka – och när Doncaster gästar säger vi bra chans. Doncasters bortasiffror skrämmer inte och laget är på väg mot en småtrist mittenplacering – blir svårt att stå emot ett retat Scunthorpe här.

I den tyska andraligan är det omstart efter lång vintervila. Ingolstadt har häng på toppen men tappade en del innan vilan  – viktigt att nu få en bra start på våren och visst kan Ingolstadt vara ett lag för Bundesliga, spelade ju där förra säsongen. Sandhausen är blott poängen bakom men dessa får det tuffare att utmana hela vägen. Bortasiffrorna är svaga och här blir det torsk.

Speltips Idag Tisdag

Ettkrysstvå experttips för Topptipset idag tisdag handlar om en följande spelkupong på 54 rader:

  1. Sevilla – Atletico Madrid                2

Sevilla vände sent med två mål i förra mötet och fick med sig ett pangresultat. Nu är det upp till Atlético Madrid att hitta på något och det passar Sevilla som hand i handske.

  1. Bristol City – Manchester City        2

Manchester City hade stora problem med Bristol C i förra mötet, men till slut blev hemmatrycket för stort. Spelbolag tror på en relativt enkel vinst för bortalaget. Nu måste Bristol C chansa en del och då blir det inte lätt.

  1. Rotherham – Bradford               1X

Rotherham har visat stadig form under lång tid och raden utan förlust är nu uppe i åtta matcher. Fem av dessa har vunnits och nu nosar man på en Play Off-plats.

  1. Scunthorpe – Doncaster            1

Scunthorpe förlorade senast mot Gillingham och det var första förlusten på länge. Man ska dock veta att Gillingham är riktigt bra för dagen.

  1. Mouscron – Kortrijk                    1X2

Lagen ligger intill varandra i tabellen med exakt lika många poäng. Det är alltså marginell skillnad mellan lagen. Kortrijk har ett svagt bortaspel.

  1. St Truiden – Mechelen               1X2

St. Truiden har haft det jobbigt under lång tid och har inte vunnit en match sedan slutet av oktober. Har därmed halkat under strecket. Mot svaga Mechelen ska det vara bra chans.

  1. Waregem – Standard Liege       1X2

Waregem öppnade 2018 med en seger borta mot Mechelen och den var efterlängtad. Standard Liège ligger en bit före i tabellen, men det har inte slagit gnistor om formen.

  1. Ingolstadt – Sandhausen           1

Båda lagen är med i toppstriden. Ingolstadt ligger en pinne före och ska också rankas som det bättre laget. Det är första matchen efter jul och visst är formen svårbedömd.