Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset expertförslag 23 december 2018

Ett spännande Topptipset expertförslag 23 december 2018 väntar som avslutning på veckan. Kluriga möten med intressanta möjligheter är talande. Vi hittar ändå hyfsade spikförslag att bygga vårt system runt.

En match från Premier League den här gången, som öppnar kupongen. Tottenham har bortaplan men bör ändå ses som klara favoriter. Men räkna inte bort Everton, som gjort bra insatser mot tufft motstånd det senaste. Spurs har haft ett hektiskt schema det sista vilket kan kännas i benen. Everton har en dyster statistik det senaste, tufft motstånd och jämna matcher gör det ändå besvärligt att räkna ut de på förhand. Vi garderar.

Det är från bratwurstens land de bästa spikarna kommer den här gången. Wolfsburg är riktigt heta med fyra fullpoängare och en kryssmatch de senaste fem omgångarna. Det inkluderar svåra motståndare som Frankfurt och Leipzig vilket imponerar. Den här gången är motståndet avsevärt lättare och då spikar vi.

Det sista har Hoffenheim kryssat ovanligt mycket. Fem stycken i rad imponerar inte, även om det inkluderar noll förluster. Tufft spelschema med viktiga matcher i Champions League en trolig anledning. Nu är de ute ur den största klubbturneringen i världen och då lär motståndarna i Bundesliga betala priset. Mainz har inget att sätta emot.

Topptipset systemförslag 23/12-2018

  1. Everton – Tottenham 1X2
  2. Aston Villa – Leeds 1X
  3. CD Leganes – Sevilla 12
  4. Rayo Vallecano – Levante X2
  5. Augsburg – Wolfsburg 2
  6. Hoffenheim – Mainz 1
  7. Benfica – Braga 1X2
  8. Guimaraes – Sporting Lissabon X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!