Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset 10 November

Nigeria Topptipsets lag denna helg

Landskamper för nästan hela slanten på Topptipset. Det behövs breda garderingar på några håll – bra då att vi har tre björnstarka favoriter! Det är dags för speltips och genomgång av kupongen för helgens Topptips matcher. Lycka till säger vi på redaktionen och presenterar dagens tips för 10 november 2017.

Det väntar en del avgörande VM-kvalmatcher för dig som gillar betting och fotboll. Algeriet – Nigeria är också en VM-kvalmatch men gästerna är redan klara för VM medan Algeriet inte har någon chans att gå dit. Inget snack om att bortalaget är starkare men Algeriet vill rädda sitt ansikte inför hemmafansen och ska ha den hetare viljan. Vi helgarderar precis som i kupongens tredje ”tävlingsmatch” från spanska ligan La Liga där Cordoba har hemmaplans fördel men samtidigt möter namnkunniga Osasuna. Gästerna är som väntat med i toppen av den spanska andraligan och blir svårslaget.

Apropå VM så är våra spikar tre fotbollslag som nämns i snacket om guldkandidater. Frankrikes kval har inte varit odelat positivt och man har alltjämt en del att bevisa. Tränaren Deschamps vill definitivt inte ”bränna” hemma mot Wales och bli ifrågasatt igen. Belgien har inte samma tradition som många andra toppnationer men truppen imponerar och man har en tuff konkurrens-situation. Mexiko missgynnas av tidsskillnad och klimat och bör få ge sig. Notera att det är just Belgien som anses tillhöra topp-fem favoriter i VM 2018 enligt bettingsajter online.

Portugal tog som bekant hem EM-guldet ifjol och vinnarmentaliteten gick inte att ta miste på. Laget gav ett styrkebesked när Danmark besegrades i den avgörande gruppfinalen och med flera högkaratiga löften på väg in i den yppersta ”eliten” blir laget farligt även framöver. Saudiarabien tog sig nyligen till VM men det var hemmaspelet som var den stora nyckeln. 8 av lagets 10 insläppta mål kom på resande fot och mot toppmotstånd räcker man inte till.

Våra speltips inför dagens Topptipset kuponginlämning

Här är spelförslaget på 108 rader:

  1. Sverige – Italien               1X2
  2. Algeriet – Nigeria             1X2
  3. Belgien – Mexiko             1
  4. England – Tyskland         1X
  5. Frankrike – Wales            1
  6. Polen – Uruguay              1X
  7. Portugal – Saudiarabien 1
  8. Cordoba – Osasuna        1X2