Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptips Vecka 45 Måndag

Topptips måndag vecka 45 Avellino arena Italien

Måndagens Topptips är onekligen en rejäl utmaning, med många ”anonyma” lag inblandade. Vi hittar två sunda hemmaspikar att bygga kring, när det är dags att lämna tips för dagens fotbollsmatcher! Vecka 45 startar med en härlig uppsättning av fotbollsmatcher på måndag. Det är dags att vinna lite pengar på speltips och italiensk och tysk fotboll och lite andra matcher – i andra europeiska ligor. Det är just det som är kul med Topptipset: du får satsa pengar och har chansen att bli rik på mindre populära matcher.

I Serie B har både Perugia och Avellino fallit tillbaka rätt rejält efter att ha börjat säsongen bra. På sikt ger vi utan tvekan Perugia bäst chans att börja klättra uppåt igen och här har man den så viktiga hemmafördelen – den faktorn väger väldigt tungt i Serie B. Avellino har torskat fem av sex borta och förra säsongen blev det 3-0 till Perugia här. Ettan spikas!

Nürnberg ligger fyra i Bundesliga 2 och har gjort flera vassa insatser – laget kan absolut vara en outsider i toppstriden den här säsongen, mycket tack vare svenske strikern Mikael Ishak som ligger tvåa i skytteligan med åtta mål. Gästas av ett Ingolstadt som har en vass formrad – men motståndet har inte varit jättetufft. Detta blir värre och vi går på Nürnberg i dagens Topptips match!

Topptips tips Måndag

I övrigt garderar vi oss fram på den luriga kupongen och lämnar in följande 96 rader:

  1. Perugia – Avellino            1
  2. Fredericia – Viborg            X2
  3. Le Havre – Reims               X2
  4. Huesca – Zaragoza          1X2
  5. Nürnberg – Ingolstadt    1
  6. Arsenal Sarandi – Tigre   1X
  7. Patronato – Newell’s       1X
  8. Vélez – Santa Fe               1X