Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptips 7 November

Topptips 7 november

Väldigt kort om dagens Topptips matcher. Vi går inte djupare in i varje match, då vi antar att de flesta i Sverige avvaktar med att satsa pengar på poolspel just idag. Det finns nämligen alldeles för få bra fotbollsmatcher denna tisdag. Det gör att Svenska Spel har oerhört stora problem med utbud. Vem vill satsa mycket på brasiliansk Serie B? Det gör inte vi. Ettkrysstva.com föredrar, som ni säkert redan vet, Premier League, Champions League och bets på Serie A.

Idag är det alltså Brasilien och klubbfotboll där som gäller. Det blir Serie B för hela slanten. Denna liga är inte direkt fotbollsvärldens mest lättippade liga. Å andra sidan finns det en klar fördel med detta. Topptipset utdelning nu på tisdag kan bli fin. Det gör det relativt lätt att vinna mycket på betting idag. Vi krysspikar idag, den 7 november! Högst upp på kupongen är America onekligen en mycket trolig hemmavinnare. Laget är på god väg mot uppflyttning och nu gästas man av jumbon ABC, som i praktiken redan är klart för nedflyttning. Att America ska bomma detta läge att ytterligare förstärka sin uppflyttningsprognos är avlägset.

Criciuma-Boa är ett mittenmöte som med stor sannolikhet blir jämnt och målsnålt. Hemmalaget har fem raka utan seger, bortalaget går ännu tyngre med sju raka utan vinst. Det handlar om att hålla sig på rätt sida strecket och känslan är definitivt att båda lagen kan ”nöja sig” med delad pott. Krysset är en intressant spik! I övrigt garderar vi oss fram på ett stabilt sätt i dagens speltips. Dags att presentera systemet.

Våra Speltips Topptips 7 November

Vår Topptips expert har sammanställt ett systemförslag som avser kupongen med åtta matcher den 7 november. Följande 96 rader kan absolut betala bra denna tisdag, den 7 november, enligt oss:

  1. America – ABC                   1
  2. Pelotas – Parana               1X
  3. Ceara – Guarani                1X
  4. Criciuma – Boa                    X
  5. Londrina – Goias               1X2
  6. Nautico – Paysandu          1  2
  7. Oeste – Figueurense         1X
  8. Vila Nova – Santa Cruz      1X