Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tisdag Tips 7 Augusti

Där dags för ytterligare en omgång av kvalet till Champions League, det märks på Topptipset tisdag tips 7 Augusti, som har de flesta av sina matcher därifrån. Det enda svenska laget i kvalet är Malmö FF, som har en bra chans att få med sig tre poäng i mötet mot ungerska Videoton.

Den första matchen spikas, både med hjärna och hjärta. Det är den tredje omgången av kvalet och den första matchen mot Videoton. Malmö har nyligen genomfört ett tränarbyte vilket verkar ha smittat av sig till spelet, som sett successivt bättre ut. Klarar de sig vidare från dubbelmötet blir det minst spel i Europa Leagues gruppspel, vilket bör betyda ett motiverat Skånelag. Vi hoppas på svensk representation i Europa kommande säsong och spikar etta. Upp till bevis för Uwe Rösler.

Sista matchen är ett svenskt möte i Superettan. Falkenberg tappade sin serieledning till HIF nyligen. De har dock en match mer spelad och vid vinst i mötet mot ÖIS kniper de den första position återigen. De slog bottenlaget Varberg med tre mål mot noll i första matchen i premiären efter sommaruppehållet. Örgryte började säsongen betryggande men det senare skedet av säsongen har det inte fungerat alls. Troligast ytterligare en förlust i mötet mot motiverat Falkenberg.

Den andra ligan i England är kvalitativ. I the Championship möter Middlesbrough Sheffield United på hemmaplan. Hemmalaget har höga ambitioner och den klassiska organisation har absolut målsättning att avancera till PL igen. Sist slutade de på en femteplats i tabellen, vilket räckte till spel i play off. Sheffield har inte samma klass eller rutin och kommer få det svårt ikväll. Vi spikar.

Tisdag System Topptipset 7 Augusti

  1. Malmö FF – Videoton                             1
  2. Benfica – Fenerbahce                           12
  3. FK Qarabag – Bate Borisov                      1X
  4. Slavia Prag – Dynamo Kiev                     1X2
  5. Standard Liège – Ajax                        1X2
  6. Middlesbrough – Sheffield U                 1
  7. Nottingham – W Bromwich                   1X2
  8. Falkenbergs FF – Örgryte IS FF              1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!