Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tisdag Tips 31 juli

Vårt Topptipset Tisdag tips 31 Juli ser en bra mix av matcher från CL-kval, ICC Superettan med mera. Matcherna i International Champions Cup är svårtippade och där ser vi behov av att gardera friskt.

Efter en storvinst med fem mål mot noll är Dinamo Zagreb så gott som klara för nästa runda av Champions League-kvalet. Oavsett om det Kroatiska storlaget nästan förlorade sin inhemska premiär kommer den här uppgiften på hemmaplan vara av tacksam art. De klarar sig förvisso undan med en förlust, men klasskillnaden lagen emellan är för stor.

ICC är betydligt osäkrare kort. lagen ställer upp med reservbetonade lag och deras inställning är svårbedömd på förhand. Inför detta mötet har exempelvis Milan fått tillskott av tre spelare som gjorde bra ifrån sig i VM medans Tottenham Hotspur saknar sina största stjärnor. Även Man United och FC Barcelona har flertalet av sina ordinarie spelare borta från spel. Vi garderar friskt.

En jämn match på förhand är den mellan Sheriff Tiraspol och Shkendija. Första mötet var en jämn historia spelmässigt men slutade med en uddamålsvinst för dagens bortalag. Hemmalaget bör ha en bra chans att säkra vidare avancemang om de lyckas ändra matchbilden lite detta mötet. Utgångsettan känns klar. Det gör den även i matchen mellan Halmstad och Degerfors. Halmstad spelade stabilt under våren och åkte bara på en förlust på tolv matcher.

System för Topptipset Tisdag

  1. Hapoel Beer Sheva FC – Dinamo Zagreb    2
  2. Sheriff Tiraspol – Shkendija                           1
  3. Halmstad – Degerfors                                    1X
  4. Ham-Kam – Viking                                             2
  5. Täby FK – Gamla Upsala SK                           1
  6. Manchester United – Real Madrid                   1X2
  7. Tottenham – Milan                                          1X2
  8. Barcelona – Roma                                           1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!