Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tipsförslag Topptipset 6 Mars

Tipsförslag 6 mars Topptipset

Idag ligger allt fokus på Europatipset och fyra miljoner extra i vinstpotten. Champions League med PSG mot Real som huvudmatch väntar i kväll. Även Topptipset tipsförslag lär bli heta idag. Vi står framför en halvknepig omgång där tipsexperterna från Ettkrysstvå-gänget förlitar sig på matcherna i The Championship.

CL åttondelsfinaler är allt annat än lättippade. I England tror Topptipsexperten på Middlesbrough mot formsvaga Birmingham. Där visserligen hemmalaget fått in nye coachen Garry Monk efter helgens förlust mot Nottingham Forest. Det lär knappast hjälpa här ändå. Notera att även Europatipsförslag publiceras idag, då spelkupongen skall lämnas in redan på tisdag, istället för onsdag, vilket är vanligare.

Vi går vidare genom Topptipset kupongen och hittar Fulham och Preston. De får också förtroendet på hemmaplan i vårt tipsförslag för den 6 mars, tisdag. Fulham har en Ryan Sessegnon i grym målform och tas tidigt här. Preston jagar Bristol City i tabellen, och får de bara stopp på Bobby Reid är mycket vunnet.

Huvudmatcherna är returmötena i Champions League åttondelen. Neymar saknas för PSG. För att eventuellt få upp utdelningen så garderar vi starka Liverpool hemma mot Porto eftersom Pool inte behöver vinna då de har 5-0 med sig. Under 20 procent på krysset och ner mot 10 procent på en tvåa lockar vår Topptipset spelexpert. Samtidigt tar Paris SG emot Real Madrid och den är betydligt ovissare. Krysset får bli utgångstecken i våra tipsförslag, Real kan nog stänga ner PSG här och spela på resultatet.

En liten överraskning kan även Queens Park Rangers vara hemma mot Derby till ca 25 %. Bortalaget verkar vara i en formsvacka, när det som bäst behövs att ta varje poäng de kan få. Håller trenden i sig blir det en tuff uppgift för Derby på Loftus Road. Vi följer noga Tio Tidningar statistik och alla tips experter verkar vara överens om att en skräll väntar.

System: Tipsförslag från Ettkrysstvå

Tipsexpertens systemförslag landar på 52 rader på Topptipset idag, den 6 mars.

1. Paris Saint Germain – Real Madrid              1X2
2. Liverpool – Porto                        1X2
3. Birmingham – Middlesbrough      2
4. Fulham – Sheffield U                  1
5. Hull City – Millwall                              1X2
6. Norwich – Nottingham              1
7. Preston – Bristol City                     1
8. Queens Park Rangers – Derby                    1X