Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tipsförslag Topptipset 12 December

Topptipset Tips Stoke

Dags för veckans andra Topptipset kupong. Det väntar en del engelsk fotboll ikväll. Ett retat Chelsea är en sund spik på tisdagens Topptips. I Tyskland gillar vi läget för Gladbach mot ett Freiburg som lär vara slitet. Chelsea fick aldrig in kvitteringen mot West Ham i helgen och åkte på en överraskande förlust – och på måndagen kom nästa bakslag, då man lottades mot Barcelona i Champions League… Viktigt att nu slå tillbaka och givetvis ska Huddersfield besegras. Dessa vann viktigt mot Brighton i helgen men detta är onekligen en helt annan svårighetsgrad.

Så sent som i söndags vann Freiburg ytterst dramatiskt borta mot Köln på en snödränkt plan. Ett helvete för alla oss som har satsat på Köln hos spelbolag på nätet. Freiburg vände 0-3 till 4-3 och det var givetvis starkt – men samtidigt en rejäl urladdning på flera sätt. Det lär bli svårt att nå toppnivå på tisdagen och då blir det för tufft mot ett Gladbach som slåss om medaljerna. Bra tvåa!

Dortmund måste ”förstås” garderas upp. Laget krisar vidare och har nu bytt tränare. Kan ge ett lyft men här och nu går det inte att lita på laget. Mainz borta är en smålurig uppgift och vi vill täcka upp och ”jobba in” skrällen.

Dagens Topptipset Spelförslag

Rolig fotbollskväll – här är våra 48 rader för Topptipset spelkupong idag tisdag:

  1. Burnley – Stoke                           1

Burnley fortsätter att imponera och har ju faktiskt bara en poäng upp till femman Arsenal i Premier League. Vann senast en jämn match mot Watford och formen håller sig på en jämn och hög nivå. Stoke blev krossat av Tottenham senast och det vill inte riktigt ta fart uppåt. Det blir fortsatt bottenstrid för Stoke och mot Burnley borta blir det inte lätt att bärga poäng.

  1. Crystal Palace – Watford                       X2

Crystal Palace har verkligen vaknat till efter att Roy Hodgson tog över managersysslan. Poäng i fem matcher i följd och fyra av dessa har varit kryssmatcher. Stadigt spel, men samtidigt har motståndet varit av det enklare slaget. Nu blir det tuffare. Watford har lite sämre resultat på slutet, men det var bra mot både Manchester U och Tottenham. Crystal P är ett motstånd som bör passa Watford.

  1. Huddersfield – Chelsea                  2

Huddersfield tog en viktig seger hemma mot Brighton med 2-0 senast. Den var helt rättvis efter en stark insats och därmed bröts en olycklig trend med fyra raka förluster. Chelsea går inte riktigt att lita på. Formen tycktes på gång igen med enkla segrar mot Swansea och Newcastle, men då blev det förlust mot West Ham. Visserligen ett kompakt spelövertag, men det hjälpte inte. Visst ska Chelsea vara klar favorit.

  1. Zwolle – AZ Alkmaar                     X2

AZ Alkmaar är ligans formstarkaste lag med sju segrar i följd och det finns mycket positivt att lyfta fram just nu. En offensiv som levererar från match till match, men även en defensiv som fungerar. Har hållit nollan i de fyra senaste matcherna. Zwolle går också starkt och ligger bara fem poäng bakom AZ i ligan. Tvåan tippas, men det här känns öppet.

  1. Ross County – Kilmarnock         1X

AZ Alkmaar är ligans formstarkaste lag med sju segrar i följd och det finns mycket positivt att lyfta fram just nu. En offensiv som levererar från match till match, men även en defensiv som fungerar. Har hållit nollan i de fyra senaste matcherna. Zwolle går också starkt och ligger bara fem poäng bakom AZ i ligan. Tvåan tippas, men det här känns öppet.

  1. Freiburg – Gladbach                        2

Bottengänget Freiburg har vaknat till på slutet och har tagit poäng i tre matcher i följd. Det har varit mot tre bottenkollegor och det är viktiga poäng att bärga. Nu blir motståndet tuffare. Mönchengladbach har hittat en stark form under senhösten. Har klättrat till fjärdeplatsen och har bara två poäng till tvåan Leipzig. För ovanlighetens skull har Mönchengladbach varit ungefär lika bra borta som hemma. Tvåan tippas och vi satsar vår välkomstbonus som vi har fått från Redbet på denna match. All-in på Borussia Mönchengladbach idag!

  1. Hamburg – Frankfurt                 1X

Hamburg sliter alltjämt med formen, men det har sett bättre ut på slutet med poäng i fyra av de fem senaste. Albin Ekdal hoppade in senast och han plus några till måste nog bli skadefria om Hamburg ska kunna lyfta. E. Frankfurt gör det bra och har kapacitet att toppstrida. Förlorade senast mot Bayern München, men utmanade rejält. Bortaplan är snarare en fördel för ett defensivt orienterat E. Frankfurt.

  1. Mainz – Dortmund                     1X2

Mainz har varit inne i en tung period på slutet och ligger farligt nära nedflyttning. Därför var poängen borta mot Leipzig välkommen och dessutom rättvis efter en stark insats. Dortmund är inne i en djup kris och har inte vunnit sedan i slutet av oktober då Magdeburg besegrades i cupen. Därefter har laget spelat nio matcher. Ändå har vi sett en viss ljusning mot Real Madrid förra veckan och mot Werder Bremen senast. Dortmund har gjort ett tränarbyte. Peter Bosz har fått sparken efter en svag höst. Peter Stöger har tagit över efter att ha plockats från Köln. Har redan ifrågasatts så Köln inte vunnit en enda match i höst.