Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tipsförslag 25 Januari

Dagens fotboll tipsförslag stadion bild

Vi går kort i inledningen av torsdagens Topptips, där inte minst Barcelona visar vägen. Längre ner på kupongen krävs fler garderingar. Det är otroligt svårt att se Barcelona bränna på torsdagen. Det handlar om cupretur mot derbyrivalen Espanyol och det blev ju förlust för Barcelona i bortamöte, 0-1. Nu är det alltså bara seger som gäller och visst blir det så – urstark vinnare! Mycket starkt bud även i Belgien, där Club Brugge definitivt är bäst denna säsong. I hemmaspelet har laget vunnit 11 av 11 – nästa seger att vänta när Oostende nu gästar. Gratis pengar för er som vill spela på denna belgiska fotbollsklubb på Topptipset idag.

Vår tredje spik är tuffare men Dynamo Dresden visade form i den tyska andraligan innan det långa vinteruppehållet. Laget vann tre av fyra matcher och stack undan från den värsta bottenstriden. Är den formen intakt är det fin chans hemma mot ett St Pauli som varit trubbigt i bortaspelet och som har en låg lägstanivå. Bra chans för Dresden att inleda vårsäsongen snyggt! Kupongen avslutas i Brasilien, med flera mindre klubbar på kupongen – absolut läge att gardera där.

Dagens Topptipset Kupong Speltips

Vi lämnar in 108 rader på Topptips kupong denna torsdag. Experten har valt ut bästa spikförslag och garderingar på systemet som finns att ta del av nedan. Du får även senaste nytt om fotbollsklubbar som finns med bland åtta matcher på kupongen idag.

  1. Barcelona – Espanyol                         1

Kvartsfinal, returmöte i Spanska Cupen. Espanyol lyckades faktiskt vinna hemmamötet med 1-0 men ser ändå chanslöst ut totalt. I cupen är det på hemmaplan som Barcelona brukar släppa loss. Betalar man 1,6 miljarder kronor för en fotbollsspelare så vill man nog gärna att spelaren börjar betala av sig omgående. Men Barcelonas nya rekordförvärv Phillipe Coutinho, som köptes loss från Liverpool i januari, har gått ljumsk skadad sedan flytten. Nu ska brasilianaren dock vara tillbaka i speldugligt skick, lagom till cupderbyt mot Espanyol.

Coutinho, som tilldelats nummer 14 efter att Javier Mascherano lämnat klubben för den kinesiska ligan, lär få göra debut på torsdagskvällen i Topptipset match nummer ett på dagens kupong. Även ett annat nyförvärv lär kunna få debutera på torsdagen: den storväxte backen Yerry Mina, 23, som köptes loss från brasilianska Palmeiras i januari. Dessutom är både Andrés Iniesta och Paco Alcacer tillbaka i spel efter skador.

  1. Strasbourg – Lille                                1X2

Efter en svag period tog Strasbourg en skön 3-2-seger mot Dijon i den förra ligaomgången. Lille har inte mycket att glädjas över, utan får koncentrera sig på att försöka undvika liga-degradering. Lille kommer till spel utan försvararen Adama Soumaoro i kvällens ligacupmatch mot Strasbourg. L’Équipe rapporterar att den 25-årige fransmannen är muskelskadad.

Soumaoro är emellertid inte den enda spelaren Lille saknar i kväll. Den algeriske mittfältaren Yassine Benzia är också uppsatt på skadelistan och hans brasilianske mittfältskollega Thiago Maia är tveksam till spel. Strasbourgs tränare Thierry Laurey flaggar för att han kan komma att rotera i truppen till kvällens match.

  1. Club Brugge – Oostende                   1

Oostende finns långt ner i tabellen och trots ett par segrar den senaste tiden, har laget inte ens spelat ihop hälften så många poäng som Club Brugge. Två förluster. Det är vad Club Brügge har samlat på sig i den belgiska ligan efter 22 o