Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tipsförslag 21 Februari Topptipset

Fotbollspelaren firar rätt tipsförslag

Våra oddsexperter sitter trygga med en rad halvgarderingar i Champions League matcher som avgörs idag, onsdag. Men allt handlar inte bara om CL ikväll, den 21 februari. I alla fall vad gäller våra Topptipset tipsförslag för dagens fotboll. I Championship speltips hämtas en spikduo som känns trygg att lita på. Sevilla har haft svårt att imponera på oss denna säsong och att laget har minusmålskillnad i ligaspelet är onekligen anmärkningsvärt.

Man United kommer knappast att leverera särskilt mycket fotbollsgodis på onsdagen – men Mourinho vet fortfarande hur man fixar resultat i matcher som denna. X2 är lugnt. Sedan skippar vi Roma borta mot Shahtar Donetsk från Ukraina. En jättetung bortamatch och Shahtar imponerade verkligen i höstas, framförallt då italienska storklubben Napoli besegrades här hemma. Torskar inte hemmamötet, anser experterna i dagens Topptipsförslag!

I The Championship har Leeds kastat in handduken och vi har väldigt svårt att se skrällen borta mot ett Premier League-jagande Derby. Sedan spikar vi även ett stekhett Fulham. Vass seger mot Aston Villa i lördags och på de tio senaste har Fulham superraden 8-2-0! Bristol City borta är smålurigt men har ju kommit av sig – och mot dagens Fulham blir det nytt bakslag.

Vår Topptips Förslag Idag

En spelkupong på 48 rader som du hittar nedan ser riktigt bra ut, om man får tro våra fotbollsexperter. Dags för Sveriges bästa Topptips förslag och även lite nyheter om kvällens fotboll. Lycka till!

  1. Sevilla – Man United 2

Sevilla har två segrar i följd i ligan och är även klart för final i Spanska Cupen. Formen har varit riktigt fin på slutet. United föll nyligen borta mot Newcastle i ligan och formen är ojämn.

  1. Shahtar – Roma 1X

Shahtar Donetsk gjorde en stark höst och slog bl. a. Napoli och Manchester City på hemmaplan i gruppspelet. Roma är bra, men här ser vi ändå att Shakhtar Donetsk tar tag i matchen.

  1. Bristol City – Fulham 2

Fulham har varit ett av ligans formstarkaste lag efter jul. Vann senast toppmötet mot Aston Villa efter en stark insats. Nu väntar ny toppmatch då Bristol City ligger placeringen bakom.

  1. Derby – Leeds 1

Derby föll senast mot Sheffield Wednesday och det var första förlusten sedan november. Det är ingen fara med formen. Leeds har inte vunnit en ligamatch sedan på Annandagen.

  1. Ipswich – Cardiff X2

Ipswich gör jobbet i matcherna, men har lite svårt att vinna och har nu långt till en Play Off-plats. Cardiff imponerar stort och behåller en av direktplatserna.

  1. Wolverhampton – Norwich 1X

Wolves har stadig form och leder fortfarande ligan i överlägsen stil. Oavgjort mot Preston senast är klart godkänt. Norwich har också fin form, men får ändå svårt att lämna mittenplaceringen.

  1. Rochdale – MK Dons 1X2

Rochdale fixade omspel mot Tottenham i FA-Cupen i helgen och är minst sagt imponerande. Märkligt att laget är jumbo i League One. MK Dons är helt under isen för dagen och har fem förluster i följd.

  1. Ituano SP – Sao Paulo 2

Sista matchen på Topptipset idag hämtas från brasilianska fotbollsligan. En perfekt match att streama gratis, om du inte har något annat för dig denna onsdagskväll. Vår expert på fotboll tippar tvåa i denna match, men en halvgardering låter inte dumt.