Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Tipsförslag 17 December

West Brom spelar och är med på Topptipset kupong idag

Idag ser vi fram en riktigt spännande Topptipset-kupong från Svenska Spel. Söndagsfotboll inkluderar bland annat Man United och Liverpool. Vi tror att Klopp får efterlängtad utdelning idag och spikar laget på Topptipset. En vinst mot Bournemouth borde de greja. Däremot tvivlar vi på Mourinhos Man United. Zlatan är inte riktigt tillbaka än. En till match som vi är stensäkra om i vår betting är Sampdoria som bara öser på hemma! Tipsförslag innehåller även en rad garderingar. Du hittar vår analys och dagens Topptipset spelkupongförslag nedan.

Analys av Söndagsfotboll

Dags nu att gå igenom alla fotbollsmatcher som spelas idag söndag den 17 december och är med på Topptipset. Åtta matcher är det som gäller, precis som vanligt. Vi börjar med den första på Topptipset-listan och fortsätter sedan tills vi har analyserat klart och gett tipsförslag för samtliga Topptipset matcher.

Den 17 december är dagen då många köper julklappar. Ute i Europa går dock dagen i fotbollens tecken. West Bromwich inledde Premier League med två raka segrar – sedan dess har man spelat 15 raka utan att vinna! Vi tycker ändå inte att formen är SÅ dålig. Har kryssat mycket på sistone, senast 0-0 borta mot Liverpool i veckan.

Få kan ha blivit imponerade av Manchester United på sistone och veckans seger mot Bournemouth var inte ett dugg övertygande. Laget känns slutet och vi räknar med full huggning här, när vi satsar pengar på odds. Däremot ska Liverpool få utdelning. Derby krysset mot Everton var ju ytterst frustrerande och givetvis borde det ha blivit seger även mot West Brom. Utdelningen väntar ”runt hörnet” och trots respekt för Bournemouth litar vi tryggt på Liverpool nu.

Sampdoria har kommit av sig något men helhetsintrycket av laget är fortfarande väldigt positivt – och framförallt har man ju imponerat i hemmaspelet. Torskade lite snöpligt mot Lazio här nyligen, i övrigt har det varit idel segrar – ofta med marginal. Sassuolo har haft det betydligt tyngre och hemmasegern mot Crotone senast var inget att skryta över. Helt annan svårighetsgrad här och ettan är stark.

Vår Topptipset Kupong Idag Söndag

Idag väljer vi på Ettkrysstvå att lämna in 36 Topptipset spelrader totalt. Det gör vi enligt nedan:

  1. West Bromwich – Manchester United  X2
  2. Bournemouth – Liverpool                           2
  3. Celta – Villarreal                                        1X
  4. Las Palmas – Espanyol                             1
  5. Atalanta – Lazio                                         1X
  6. Crotone – Chievo                                      1X2
  7. Fiorentina – Genoa                                   1X
  8. Sampdoria – Sassuolo                             1