Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips VM Måndag 25 Juni

Det är dags för den tredje och sista gruppomgången i Ryssland. Topptipset Tips VM måndag 25 Juni innehåller fyra matcher från VM. Uruguay var gruppfavoriter innan VM startade. Rysslands starka prestationer gör att den avgörande matchen mellan de två obesegrade lagen känns oviss på förhand.

En match där spelövertaget är tydligare är i matchen mellan Iran och Portugal. De två nationerna gör upp om den sista slutspelsplatsen i gruppen, som Spanien antagligen vinner. Portugal säkrar avancemang med oavgjort resultat. Räkna med att Portugal täpper till bakåt och går för vinst när det öppnar upp sig möjlighet.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Inför den sista omgången är det Spanien och Portugal som leder gruppen. Det räcker för bägge lagen att klara ett oavgjort resultat för att säkra sitt avancemang. Spanien spelade lika i en händelserik match mot Portugal. Iran kämpade med näbbar och klor för att hålla sig kvar i matchen, avgörandet kom i det sista skedet av drabbningen. Marocko bör inte ha samma möjlighet att ställa till bekymmer när Spanien spelar för slutspelsplats.

En match i damallsvenskan väcker intresse. Rosengård möter Linköping i ett riktigt toppmöte. Bortalaget har snuvat Malmötjejerna på ligaseger två år i rad. Rosengård vann sist mot Piteå, som leder tabellen. Linköping kämpar med att få till spelet denna säsongen. I denna matchen kommer de få vika sig.

Topptipset förslag 25 Juni

  1. Saudiarabien – Egypten 2
  2. Uruguay – Ryssland 1X2
  3. Iran – Portugal X2
  4. Spanien – Marocko 1
  5. IK Brage – Halmstads BK 1X2
  6. Degerfors IF – Falkenbergs FF 1X2
  7. FC Rosengård – Linköpings FC 1
  8. FC Lahti – KuPS 1X