Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Torsdag 26 Juli

Dagens Topptipset tips torsdag 26 Juli består av intressanta matcher i kvalet till Europa League. AIK, Häcken och Djurgården representerar Sverige och har olika typer av uppgifter framför sig.

Matchen mellan AIK och Nordsjälland har en förmåga att bli jämn. Stockholmslaget vann med viss möda över Shamrocks Rovers och har en enkel seger från Allsvenskan med sig i ryggen. Då var det BP som stod för motståndet, i en match där de knappt var synliga. FC Nordsjälland har spelat okej i inledningen av säsongen, även om det inte varit något direkt att skryta om. De slog Cliftonville från Nordirland förra rundan i kvalet. Svaga favoriter. Vi garderar för en svartgul trepoängare. BK Häcken möter Leipzig på bortaplan, där de är underdogs. Vi garderar för skräll men utgångsettan är given.

DIF har ett på pappret enklare uppgift. Metalurh Mariupi från Ukraina är visserligen inget okunnigt lag, men hade en förskräcklig premiär i ligan i hemlandet, vilket lämnade mycket mer att önska. För Stockholmslaget saknas viktiga anfallaren Kadewere, men vi tror att DIF klarar av uppgiften oavsett.

FC Köpenhamn har spelat hyfsat det senaste, efter en besvikelse förra säsongen. Stjarnan från Island är normalt starka hemma, varför vi ger laget en chans. Men utgångstipset går FC Köpenhamn utan tvekan. Även Lask Linz är en bra spik, som besitter klasskillnad mot gästande Lilleström som har det tufft hemma i Norge med en lång förlustsvit.

Topptips Torsdag: System 26/7

  1. RB Leipzig – BK Häcken 1X2
  2. FC Nordsjälland – AIK 1X2
  3. Djurgården – FC Metalurh Mariupi 1
  4. Aberdeen – Burnley 1X2
  5. St.Gallen – Sarpsborg 08 1
  6. Stjarnan – FC Köpenhamn 1X2
  7. FC Brest – Atromitos Halkidona 2
  8. LASK Linz – Lilleström 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!