Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Torsdag 16 Augusti

Intressanta spelalternativ väntar på Topptipset Tips Torsdag 16 Augusti. Det är dags för nästa omgång av kvalet till Europa League, vilket ger ett annorlunda matchutbud. Rosenborg och Feyenoord har lämpliga uppgifter.

I fjol överraskade Burnley med en ovanligt bra säsong i Premier League, vilket resulterade i en sjunde plats när alla omgångar var färdigspelade. Det betydde att de för första gången kvalificerade till den europeiska turneringen. Första mötet slutade noll – noll, vilket det brittiska laget säkerligen var nöjda med. Då pressade Basaksehir framåt hårt, men lyckades ändå bara pricka in två skott på mål under hela matchen. I detta mötet har Burnley hemmafördel och kommer trycka på för vinst. En öppen match på förhand som kräver garderingar.

En stark spik hittar du längst ner. Rosenborg tar emot Cork City på hemmaplan. Första mötet slutade två – noll vilket betyder att Rosenborg teoretiskt har råd att förlora och ändå avancera. Tveksamt att Cork från Irland mäktar med att rubba starka Rosenborg och vi väljer att spika mötet.

En match som överraskade stort första omgången var AS Trencins kross av Feyernoord med fyra mål framåt. Matchbilden speglar inte det resultatet särskilt väl, men faktum är att det effektivt motade det turkiska laget i dörren till turneringen. De är inte helt utan chans, men att de lyckas göra fem mål och inte släppa in ett enda känns inte troligt, även om det är högst tveksamt att de låter sig besegras två gånger av det gästande laget. Trots föregående matchs resultat är det ettan som är troligast.

Systemförslag 16/8 Torsdag

  1. Basel – Vitesse Arnhem 1X2
  2. Burnley – Istanbul Basaksehir 1X2
  3. Feyenoord – AS Trencin 1
  4. FK Partizan – FC Nordsjälland 1X
  5. Lech Poznan – Genk 1X
  6. Molde – Hibernian 1X
  7. Rijeka – Sarpsborg 08 1X2
  8. Rosenborg – Cork City 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!