Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Topptipset 5 Mars

Tips Topptipset Fotboll Bild

På Topptipskupongen idag återfinns flera topplag som spelar borta mot klart svagare motstånd. Det blir bara en Premier League match idag, den mellan Palace och Man United. Läget på Topptipset idag öppnar upp för en kupong rik på tvåor. Det bygger våra tips på. Experten har tagit ledigt igår och var inte helt fräsch inför kuponginlämningen.

Därför innehåller dagens tips för Topptipset väldigt lite information. Förhoppningsvis räcker det för åtta rätt på spelkupongen. Oberäkneligt möte i Portugal som kan sluta precis hur som helst så någon form av gardering är rekommenderad. Empoli går som favorit borta mot Foggia men se upp, Empoli kommer från två raka kryss. Supercupen i Norge, som är startskottet på säsongen där, är svårbedömd.

Systemförslag Tips för Topptipset Idag

Expertens systemförslag på Topptipset idag landar på 36 rader. Nedan hittar du en ovanligt kort genomgång av dagens spelkupong. Imorgon blir det bättre tips på fotbollsmatcher. Vi har redan börjat på vårt systemförslag för Champions League fotboll.

Crystal Palace – Manchester United              2

Roy Hodgson lyfte Crystal Palace i höstas men går nu åter tungt. Mourinhos defensiva taktik löser tre poäng till Man U.

Silkeborg – FC Midtjylland             2

Midtjylland har konserverat höstens form och vunnit alla tre matcher efter vinteruppehållet. De får gå som favorit i denna match.

CD Das Aves – Portimonense   1X2

Jämna i tabellen och med likvärdig form. De spelade oavgjort i höstas och det känns som en logisk utgång även denna match.

Celta – Las Palmas                      1

Celta blandar och ger men hemma tappar de inte poäng i denna match. Las Palmas har endast tagit en bortavinst denna säsong.

Lorient – Le Havre                      1

Lorient tog tre poäng borta senast medan Le Havre bara fick oavgjort hemma mot bottenlaget Bourg-en-Bresse. Lorient vinner detta.

Foggia – Empoli                             X2

Två raka kryss för Empoli där skytteligaledaren Francesco Caputo gått mållös. Men en målsugen Caputo hjälper Empoli till vinst.

Ingolstadt – Bochum                  1X2

Bochum fick med sig en poäng i senaste matchen mot serieledaren Nürnberg. I höstas besegrade de Ingolstadt med 2-0. Spelvärd tvåa.

Lilleström – Rosenborg                X2

Starten på norska säsongen. Rosenborg vann Tippeligan enkelt förra året och bör inte ha problem att klå mittenlaget Lilleström.