Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Tisdag 14 Augusti

Detta Topptipset Tips Tisdag 14 Augusti ser kvalet till Champions League fortsätta. Eftersom det är returmötet finns det en del färsk information om lagen att använda i beslutstagandet.

Den första matchen mellan Vidi FC och Malmö FF slutade med lika resultat. Då gjorde bägge lagen ett mål var. Nu är det bortaplan som gäller för skåningarna i en match där de bör ha bra chans att knipa tre poäng. Trots visst spelarbortfall inför detta mötet har de ändå ett bättre kunnande i botten. Vi ger tvåan till Malmö. Men garderar.

Celtic lyckades bara spela in en poäng den första matchen. Antagligen var det skotska laget nöjda med det resultatet vilket ger ett bra utgångsläge idag. Noterbart är att Boyata inte är uttagen till dagens möte då han är på väg att lämna klubben. Utgångstvåan är given.

Första matchen mellan Standard Liege och Ajax slutade med två mål bar. Då tappade de Holländska laget en tvåmålsledning. I detta mötet är det bara vinst som gäller för Ajax. Vi ger de en bra chans att lösa uppgiften.

Spartak Moskva ledda också den första matchen med två mål mot noll. De slarvade dock bort den ledningen till en uddamålsförlust. I den avgörande matchen i kvalet ger vi trots all ryssarna en bra chans att säkra avancemang.

Systemtips Tisdag 14/8

  1. Vidi FC – Malmö FF X2
  2. AEK Athen – Celtic X2
  3. Ajax – Standard Liége 1
  4. Bate Borisov – FK Qarabag 12
  5. Dinamo Zagreb – FC Astana 1X2
  6. Fenerbahce – Benfica 1X2
  7. Spartak Moskva – PAOK Salonik 1
  8. Örgryte – Helsingborg X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!