Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Söndag 7 Oktober

Det närmar sig slutet på den Allsvenska säsongen. Detta Topptipset tips Söndag 7 oktober tror både AIK och Norrköping löser sina uppgifter, på motivation om inget annat.

Men det är Liverpool mot Man United som inleder kupongen. En tidig seriefinal i Premier League det lär slå gnistor om. The Reds började den nya säsongen springande med sju vinster i rad. De åkte dock på en dubbelförlust mot Chelsea nyligen samt en nollpoängare i Champions League, vilket kan påverkat moralen. Manchester City fortsätter att gå från klarhet till klarhet. Matchen är svårbedömd. Vi börjar med krysset men helgarderar.

Chelsea har inte förlorat i Premier League ännu. Orsaken är en stark defensiv snarare än bländande anfallsfotboll. Nu möter de Southampton som haft det besvärligt inledningsvis. Klasskillnad i grunden ger en bra tvåa att börja med.

AIK är på väg mot SM-guld. Där bakom pågår en tuff drabbning mellan tre lag när Sveriges Europa-platser skall delas ut. Malmö spelade bra mot Besiktas och har en bra chans mot Häcken, även om det anfallsglada laget aldrig skall underskattas. Hammarby och Norrköping är de andra lagen som har chans att säkra fina placeringar. Vi ger bägge lag en bra chans att lösa sina uppgifter för dagen.

Topptipset System från Expert Söndag 7/10

  1. Liverpool – Manchester City 1X2
  2. Southampton – Chelsea 12
  3. Häcken – Malmö FF X2
  4. AIK – Örebro 2
  5. Brommapojkarna – Hammarby 2
  6. IFK Norrköping – Djurgården 1X
  7. Valencia – Barcelona 12
  8. Espanyol – Villareal 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!