Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Söndag 30 September

En bra blandning av matcher utgör kupongen detta Topptipset tips söndag 30 september. Formstarka AIK tar emot bottengänget Dalkurd för vad som måste ses som den starkaste spiken.

AIK har guldkänning. I veckan har de besegrat rivalen Hammarby och IFK Göteborg vilket gett de ett supergrepp om serien. Då släpper de inte poäng till ett lag som Dalkurd. Bortalaget vann förvisso mot Trelleborg nyligen, men nu höjs kvalitén på motståndet avsevärt. Räkna med att de inte viker sig ner utan kamp, poäng här och nytt kontrakt är inte långsökt. Oavsett klar etta.

Malmö FF föll tungt mot Norrköping nyligen vilket satte punkt för gulddrömmarna för gott. En viktig andraplats finns fortfarande inom räckhåll, men då behövs tre poäng mot Giffarna. De spelar också bra just nu och främst målskyttet har blivit en viktig faktor för framgång. Men för Malmö är drömmen Europa. Då behöver de passera ett lag framför sig. Det börjar med tre poäng här. Spik.

Detta Topptipset förslag avrundas med fyra drabbningar ute i Europa. Ingen känns glasklar på förhand. Cardiff har fått en trög start och jagar fortfarande sin första seger, men motståndet har varit tuffast möjliga. Vi chansar på att den kommer mot Burnley. Parma ser ut som en hyfsad chansspik mot Empoli, speciellt med hemmafördel.

Expertens Topptipset System 30/9

  1. Dalkurd – AIK 2
  2. Djurgården – Östersund FK 1X2
  3. Kalmar FF – Brommapojkarna 1X
  4. Malmö FF – GIF Sundsvall 1
  5. Cardiff – Burnley 1X
  6. Lille – Marseille 1X2
  7. Fiorentina – Atalanta 1X2
  8. Parma – Empoli 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!