Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Söndag 28 oktober

Det är stormatch på gång i vårt Topptipset tips söndag 28 oktober. FC Barcelona tar emot Real Madrid för den allra största klubbmatchen i fotbollsvärlden. Detta El Clasico är Lionel Messi inte med för Barcelona, vilket brukar betyda ett sämre lag.

Föga förvånande är matchen först ut på kupongen. Den klassiska matchningen brukar bjuda på en härlig tillställning. Hetast just nu verkar Barcelona vara, trots att deras fixstjärna saknas. De vann över italienska Inter i Champions League nyligen. Real Madrid är å sin sida inne i en seriös svacka som resulterat i fyra matcher utan fullpoängare i rad. Det är långt ifrån förväntad nivå och pressen ligger på laget från huvudstaden att hitta rätt, snabbt. Vi börjar med etta.

IFK Norrköping lyckas vända underläge till seger senast och än lever drömmen om den finaste placeringen. Räkna med ett mer fokuserat lag som ställer upp i den här matchen, där viktiga poäng står på spel. Östersund spelar bra just nu men mot Häcken höll det inte. Det betyder att deras chanser till fina placeringar mer eller mindre släcktes. Motivationen på de här två lagen bör vara helt olika och vi ger Peking fullt förtroende. Spik.

Den här säsongen har PSG gjort slarvsylta med allt motstånd i Ligue 1. Nu är det Marseille som står på schemat, normalt ett prestigeladdat möte. Noterbart är att båda lagen är aktiva i Europa just nu, där det ser tufft ut för bägge parter. PSG kryssade mot Napoli vilket betyder bekymmer i en urstark grupp. I ligan har de dock fulla poäng såhär långt. Det här klarar de utan bekymmer.

Topptipset System Söndag Tips 28/10

  1. Barcelona – Real Madrid 1X2
  2. Hammarby – Kalmar FF 1X
  3. Örebro SK – Djurgården 1X2
  4. IFK Norrköping – Östersund 1
  5. IK Sirius – Brommapojkarna 1X2
  6. Manchester United – Everton 1
  7. Marseille – Paris SG 2
  8. Milan – Sampdoria 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!