Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Söndag 23/9

Den här gången öppnar vårt Topptipset tips söndag 23/9 upp med ett hett derby i Stockholm. Hammarby gästar AIK på Friends Arena, som förväntas bli slutsålt. Vi tror på Gnaget, trots att första förlusten för säsongen kom i veckan.

Norrköping blev första laget att besegra detta årets giganter. Förlusten innebar att Hammarby nu har guldvittring på riktig, med ett gyllene läge att knappa in tre poäng när lagen nu möts i det hetaste derbyt för säsongen. Vi tror dock att AIK klarar uppgiften, de släpper inte en suverän säsong såhär lätt. Garderas.

En bit under de två lagen ligger Malmö, åtta poäng efter serieledarna. Det betyder att det finns hopp, även om det är litet. Skånelaget förlorade mot belgiska Genk i EL i veckan, men det lär inte spela så stor roll när Kalmar står för motståndet. Vi spikar ettan.

Vi streckar även Arsenal. De möter ett Everton i bekymmer, som de lär göra processen kort med. De hade en tuff start mot tuffa moståndare. Sedan dess har det dock blivit fyra raka fullpoängare. Den femte kommer här, speciellt eftersom Everton har problem i backlinjen.

PSG förlorade mot Liverpool i Champions League nu i veckan. I ligan är de fortfarande obesegrade. Mbappe är inte med på grund utav avstängning, men det lär inte hjälpa dagens motstånd. Tredje spiken för kupongen. Det är inget tvivel om att Lyons vinst över Man City väger tungt. Däremot har spelet i Ligue 1 inte imponerat nämnvärt. Marseille har spelat bra men förlorade mot Frankfurt i EL. Den här matchen känns öppen och gardering krävs.

System Söndag 23/9 Topptips

  1. AIK – Hammarby 1X
  2. Malmö FF – Kalmar 1
  3. Arsenal – Everton 1
  4. Rennes – Paris SG X2
  5. Lyon – Marseille 1X2
  6. Bologna – Roma X2
  7. Chievo – Udinese 1X2
  8. Lazio – Genoa 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!