Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Söndag 20 Maj

En intressant kupong där derbyt i Stockholm sticker ut. Hammarby i serieledning tar sig an ett storspelande AIK. Frågan är om Bajen kan få med sig tre poäng för en nio poängs serieledning. Fördel Hammarby. Vi tror att laget från Söder fortsätter sin framgång i vårt Topptipset tips 20 maj.

Tunga förluster till trots, det är dags för Malmö att få till spelet. De såg starka ut mot Hammarby senast, trots att Stockholmslaget hämtade tillbaka ledningen. De lär komma med en bra energi inför detta mötet, för att vända sin negativa trend. En halvgardering känns nära till hands.

En spik vi inte är rädda att rekommendera är Halmstad mot Värnamo. Bortalaget har stora skadebekymmer och HBK skall ta hem det här nio gånger av tio. Favoritskapet borde vara större.

I den italienska ligan tar sig topplaget Roma sig an Sassuolo. Bortalaget kan säkra en tredjeplats och lär dyka upp taggade för batalj. Säsongens sista match skall normalt sluta med vinst för topplaget, som fortfarande har något att spela för. En halvgardering på grund utav hemmafördel för uppstickaren.

Topptipset Söndag System

Hammarby – AIK 1

Hammarby har imponerat med många starka prestationer så här långt in i säsongen. De tog in ett ett underläge mot Malmö senast på bortaplan. Nu väntar AIK i en av säsongens hetaste matcher, där Hammarby har liten fördel av hemmaplan.

Malmö FF – BK Häcken 1

´
Malmö har spelat bättre, även om det inte räckte hela vägen mot Hammarby. Laget har drabbats av flera skador och har en temporär tränare där sportchefen mantlar den uppgiften. Även Häcken har skadebekymmer, deras spel har inte imponerat. Vi tror att det vänder för Skånelaget nu och ger vårt Topptipset förslag till hemmalaget. En etta

IFK Värnamo – Halmstads BK X2

Värnamo har enbart släppt in ett enda mål på två och en halv match. Samtidigt har de inte skapat något framåt på längre tid än så. Inför detta mötet är dock Jones tillbaka för IFK Värnamo. HBK har spelat bra och bör ta hem det här komfortabelt. Vi garderar i vårt Topptipset speltips.

Helsingborgs IF – Örgryte IS 1X

HIF mötte senast ett Landskrona i seriederbyt, som slutade med en sen kvittering för nykomlingen, som fastställde resultatet 1 – 1. I matchen skadade sig Abubakari, som är en viktig del av lagets mittfält. Det bör bli en hemmaseger ikväll, men vi garderar med ett kryss.

Cagliari – Atalanta 1X2

Sista omgången i serie A och det finns mycket att spela för. Atalanta krigar för att minst behålla sin sjundeplats i ligan, som ger en biljett till Europa League nästa år. Då får de en kvalplats till turneringen. Hemmalaget kämpar för överlevnad och behöver en vinst för att får spela i den högsta ligan nästa år. En öppen match vi helgarderar i vårt Topptipset system.

Lazio – Inter 1X2

En toppmatch denna veckan står Lazio och Inter för. Lagen slåss om fjärdeplatsen i ligan och lär dyka upp redo till kamp när en plats till Champions League står på spel. Lazio har ett tre poängs försprång inför matchen. Inter är tvingade till vinst, medans det räcker med oavgjort resultat för Lazio för att säkra Europaspel. En vinst av Inter ger samma resultat. En öppen historia vi helgarderar.

Milan – Fiorentina 1

En vinst för Milan ger en plats i Europa League nästa år. De får dock klara sig utan giftiga anfallaren Suso som skadade sig på träning nyligen. Säsongen för honom är över, men övriga spelare i Milan lär göra processen kort mot ett Fiorentina, som normalt inte skall räcka till. Vi spikar ettan.

Sassuolo – Roma 1X2

Roma slåss om tredjeplatsen i ligan. Inför sista matchen ligger de två poäng före derbykonkurrenterna Lazio. Ett oavgjort resultat ikväll samtidigt som Lazio vinner ger istället motståndarlaget tredjeplatsen, på grund utav inbördes möten. Sassuolo vill säkerligen avsluta säsongen i tid. Vi helgarderar för hemmafördel.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!