Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Söndag 15 Juli

VM-final mellan två europeiska toppnationer sticker ut på dagens Topptipset Tips Söndag 15 Juli. Ett stjärnspäckat Frankrike möter Kroatien, som har stort kunnande, speciellt framåt. Frankrike knappa favoriter, men matchen helt öppne på förhand.

Kroatien har spelat tre tuffa matcher som alla har gått till förlängning. Nu senast var det en hård batalj mot England i 120 minuter. Laget är kvalitativt och har stort kunnande på flera positioner. Med Modric på topp kan allt hända. Räkna inte ut Kroatien. Men det är Frankrike som bör ses som svaga favoriter i det här mötet. Laget har erfarenhet av matcher på den här nivån och har haft en bekvämare väg till finalen, vilket kan betyda utvilade ben och motiverade spelare. Pogba, Mbabbe och Griezmann har stor chans att säkra ett franskt VM-guld. Utgångsetta men den garderas.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!

En match i Allsvenskan bjuder på bra spelalternativ. AIK är nya serieledare efter deras kraftfulla vinst mot Trelleborg senast. Nu är det Sundsvall på bortaplan som skall besegras. De visade bra form innan uppehållet men föll platt i första matchen efter VM-uppehållet. De är på väg tillbaka. Det blir förlust idag, men det skal man inte läsa in så mycket i.
Team Thjorengruppen har tyvå sura förluster i rad. Den första kom med en man mindre mot serieledarna, vilket kan förstås. Nu senast förlorade de med tre mål mot ett mot Nyköping, som inte håller samma kvalitet. Nu kommer Linköping City på besök, ett lag som aspirerar på fina placeringar denna säsongen. Då blir det jobbigt för TT.

Topptipset Systemförslag Söndag

  1. Frankrike – Kroatien 1X2
  2. Kalmar FF – Djurgården 1X
  3. GIF Sundsvall – AIK 2
  4. IFK Norrköping – BK Häcken 1X
  5. Kristianstad FC – Utsiktens BK 1X
  6. Team Thorengruppen FF – FC Linköping City 2
  7. Skellefteå FF – Nyköpings BIS 1X
  8. Vendsyssel FF – Odense 1X2