Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Måndag 24/9

Blandade matcher på det här Topptipset tips måndag 24/9. Både Häcken och Eskilstuna lär ha bra chanser att lösa sina hemmamatcher. Danska Odense bör kunna klara gästande bottenlaget Horsens utan större besvär.

Men det är derbyt mellan BK Häcken och IFK Göteborg som påbörjar den här kupongen. Hisingslaget har gjort det riktigt bra i år och trots en förlust mot AIK nyligen ser laget riktigt starkt ut. Enkel vinst över Trelleborg senast. Blåvitt har ett kämpigt år där resultaten sällan faller deras väg. Den här matchen är laddad och kan mycket väl resultera i en tät tillställning. Vi börjar så, med ett kryss.

En stark kandidat för spik är Eskilstuna. Laget går fram som loket just nu och har den bästa defensiven i hela Superettan. De känner vittring av spel i Allsvenskan och kommer inte vika sig idag. Öster är ett mittenlag utan något generellt att spela för. Etta.

Fenerbache tar emot Besiktas i en het drabbning i den turkiska ligan. Topplaget Fenerbache har börjat ganska avslaget i serien och förlorade mot Zagreb i CL nyligen. Besiktas skall inte underskattas, de kan absolut hota. Vi garderar.

Systemförslag Topptipset Måndag 24/9

  1. BK Häcken – IFK Göteborg 1X
  2. AFC Eskilstuna – Östers IF 1
  3. Norrby IF – IFK Värnamo 1X
  4. Fenerbahce – Besiktas 1X2
  5. Odense – Horsens 1
  6. Lilleström – Tromsö 1X2
  7. Braga – Sporting Lissabon 12
  8. Deportivo La Coruna – Granada 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!