Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Måndag 17 September

Denna kupongen består av intressanta matcher. Vårt Topptipset tips måndag 17 september gläds åt många bra spelalternativ i Premier League, Allsvenskan och Superettan.

Brighton öppnar kupongen med en match mot Southampton på bortaplan. Hemmalaget vann sin första match för säsongen mot Crystal Palace senast vilket var efterlängtat. Brighton överraskade med en trepoängare mot Manchester United vilket är deras enda seger hittills, något som skvallrar om slumpens makt. Vi börjar med ettan.

Kalmar FF ligger i mitten av tabellen och möter bottengänget Dalkurd FF på hemmaplan. Det bör betyda tre poäng och är en av kupongens bästa spikar. Allsvenskan fortsätter att ge intressanta spelalternativ. Hammarby fick sig en tuff törn när de förlorade mot Djurgården senast, även om de fortfarande inte är chanslösa att haka på AIK i toppen i tabellen. Nu möter de IK Sirius som de skall klara av normalt sett. Räkna med ett revanschsuget lag som gör processen kort med motståndarna.

Från Superettan kommer två drabbningar som känns kluriga på förhand. IK Frej Täby har förlorat fyra matcher i rad, även om spelet sett bättre ut än vad resultaten skvallrar om. De är i stort behov av poäng för sin kamp runt nedflyttningsstrecket. Örgryte är ett bättre lag i grunden men har inte så mycket att spela för i sin stabila mittenplats. Vi garderar för att Frej kämpar till sig poäng.

System Topptipset Måndag 17 Sep

  1. Southampton – Brighton 1X2
  2. BK Häcken – Trelleborg 1
  3. Kalmar FF – Dalkurd FF 1
  4. IK Sirius – Hammarby 2
  5. IK Frej Täby – Örgryte IS FF 1X2
  6. Östers IF – Jönköpings Södra 1X2
  7. Girona – Celta 12
  8. Aalborg – Vejle 1X
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!