Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Måndag 16 Juli

Vårt Topptipset tips Måndag 16 juli gläds åt attraktiva matcher i Allsvenskan. Hammarby hade en mycket bra vår, men har haft det kämpigare på slutet. Trots sin andraplats i tabellen måste det vara Elfsborg som ses som favoriter. Boråslaget har visat god form och börjar äntligen få till spelet, efter en blytung vår.

Det är sant att få förutspådde Hammarbys positiva framfart innan säsongen började. Innan sommaruppehållet var de överraskande serieledare. I inledningen efter VM förlorade dock laget en sur match mot Östersund, med ett uddamål. Nu ligger stockholmarna på andraplats i ligan, efter AIK. Elfsborg började i motsatt riktning. En svag vår har följts av bättre prestationer det sista. De spelade in ett underläge till seger förr omgången och bör ha bra självförtroende. Inte en självklar match, men vi ger utgångstipset till Elfsborg.

Sandviken är ett bottenlag och borde normalt inte ha något att sätta emot Akropolis på hemmaplan. De har dock haft det tufft det sista, vilket resulterat i tre raka förluster. Motståndarna för dagen kommer från en skön tremålsvinst, även om det var mot motstånd som inte håller samma klass.

Den starkaste spiken hittar vi i danska Superliga. FC Köpenhamn presterade inte som förväntat förra året. Denna säsongen lär laget från huvudstaden vara revanschsugna. Horsens håller inte samma nivå och kommer få vika sig när de reser för att möta FCK. Bröndby är ett topplag som missade serievinsten med en hårsmån förra säsongen. Randers har inte samma nivå, men hemmafördel, vilket måste tas med i beräkningen.

Den isländska ligan bjuder på ett par matcher detta Topptipset förslag. Fjölnir har gått bet fem av de sex senaste matcherna. Nu möter de Breidablik som normalt skall ta hem det här. De är svåra att spela mot, vilket kommer bli för mycket för gästerna. Matchen mellan Fylkir och Reykjavik är jämnare, där krävs det att vi garderar.

Topptipset Systemförslag 16 Juli

  1. Elfsborg – Hammarby 1X2
  2. Akropolis – Sandviken 1
  3. Randers – Bröndby 2
  4. FC Köpenhamn – Horsens 1
  5. Breidablik – Fjölnir 1
  6. Fylkir – KR Reykjavik 1X2
  7. Cruzeiro – Atlético PR 1X
  8. Vasco da Gama – Bahia 1X
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!