Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Lördag 5 Maj

Till Topptipset Lördag ser vi inga spikar, men en rad bra fotbollsmatcher som är värda spel med oddsbonus. Blackburn är redan klart för uppflyttning till The Championship och har en överkomlig uppgift mot Oxford United. Vi tror att Blackburn Rovers dels vill avsluta säsongen på ett fint sätt inför hemmafansen den 5 maj, men även lugga Wigan på seriesegern.

Wigan vill knappast släppa serieledningen i den sista omgången vilket gör att de har motivation att få hem tre poäng i denna Topptips match. Doncaster har inte hittat målet på fyra omgångar och med tanke på Wigans grymma defensiv lär hemmalaget få svårt att göra mål även här. Bortalagets offensiv är sylvass och vi ser inget annat än att Wigan vinner. Experten lämnar denna match ogarderad.

Det finns flera intressanta motivationsvinnare på Svenska Spels tips kupong idag, som också är relativt lågt streckade. Southampton går en kamp om att undvika nedflyttning i Premier League. Mellan 27 och 29 procent på oddsfavoriten i matchen är givetvis streckvärt. Swansea och West Ham är i samma situation och behöver poäng i sin respektive Topptipset fotbollsmatch idag, lördag.

Båda ovannämnda fotbollsklubbar är alltså fortfarande indragna i bottenstriden. Det gör att de går ut med full motivation på fotbollsplan idag. Samtidigt så är de endast streckade till strax under 30 procent. Varken Bournemouth eller Leicester är så pass trygga och stabila i sitt spel för stunden varför spelvärdet finns på bortalagen. Svårtippat och vårt bästa spelförslag är att låta bli att satsa pengar på Topptipset matcher idag. Du har en rad bättre alternativ, bland annat Stryktipset idag och Europatipset imorgon.

Lördagens Systemförslag för Topptipset

  • Everton – Southampton               X2
  • Bournemouth – Swansea           1X2
  • Leicester – West Ham                   X2
  • Watford – Newcastle                   1X2
  • West Bromwich – Tottenham        2
  • Blackburn – Oxford United        1
  • Doncaster – Wigan                          2
  • Fleetwood – Walsall                    1X2