Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Lördag 4 Augusti

Topptipset Tips lördag 4 Augusti börjar med matcher i Allsvenskan och Superettan. Där har BP chans att vända sin negativa trend mot en annan bottenkompis. The Championship från England har börjat. PL har sin första omgång veckan som kommer.

Östers IF påbörjade säsongen ganska svalt men fick igång spelet innan sommaruppehållet. De tog tre bekväma poäng mot Norrby i inledningen på höstsäsongen. De har halkat efter de finaste placeringarna men att laget med stigande formkurva når nära de i ett senare skede är inte alls otänkbart. Varberg är bara bättre än två andra lag och bör få det svårt ikväll. Vi spikar ettan.

J Södra har inte nått upp till förväntad nivå. De har en annan nivå. När de mötte Helsingborg blev det för tuff matchning. Nu är det inte serieledarna som väntar utan ett Degerfors som inte imponerat. Noterbart är att Jönköping tagit tre poäng på fyra av de fem senast matcherna på bortaplan. De får utgångstipset idag.

Vi hittar en spik i matcherna från the Championship trots att det är så tidigt på säsongen. Brentford har ett i grunden talangfullt lag men orutin har gjort deras insatser ojämna. Nu väntar nykomlingen Rotherham i första matchen för säsongen. Deras lag har en del anpassning att göra innan de kan hota lagen i serien nämnvärt- Det bör betyda en enkel vinst.

Lördagens Topptips System

  1. Brommapojkarna – Dalkurd FF                 1
  2. Kalmar FF – IFK Göteborg                  1X2
  3. Degerfors IF – Jönköpings Södra              2
  4. Östers IF – Varbergs BoIS                  1
  5. Birmingham – Norwich                       1X2
  6. Brentford – Rotherham                        1
  7. Bristol C – Nottingham                     1X2
  8. Ipswich – Blackburn                        1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!