Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Lördag 21 Juli

I vårt Topptipset Tips Lördag 21 Juli tar vi ställning till den helsvenska kupongen. Det är matcher från Allsvenskan, Division 1 Norra och Division 1 Södra som står på schemat. En knepig kupong som dock bjuder på en spik i Allsvenskan och en från Division 1.

En intressant match denna omgången är mellan Malmö och och Örebro. Lagen ligger tätt i tabellen. Sett till form är det dock skåningarna som bör ses som favoriter detta mötet. Malmö FF har dock spelat ganska svagt på bortaplan detta året. De kommer från en vinst som säkrade avancemang i Champions League-kvalet. Hos ÖSK saknas två ordinarie spelare. Brorsson på grund utav en fotskada och Gerzic är avstängd i två matcher till. Svårtippat och vi garderar friskt.

Östersund spelade inte på en bra nivå i början av säsongen. Nu har de dock haft en period med flera raka vinster, även om senaste mötet mot Malmö FF slutade ett – ett. Fortsätter de spela kvalitativ anfallsfotboll finns det stor chans för laget att vara med och kriga om topplaceringar innan säsongen är slut. Trelleborg har å andra sidan inte visat upp ett bra spel och deras position är cementerad runt nedflyttningsstrecket. Det betyder förlust idag.

VSK möter Karlslund på bortaplan. Karlslund ligger en bra bit under Västerås i tabellen och trots att de spelar stabilt på hemmaplan är det för stor klasskillnad i grunden mellan de här två lagen. Västerås spelar stabilt defensivt och är helt enkelt flera snäpp för stora för Karlslund. Det kan hända att de täpper till bra i första skedet av matchen, men att en seger går till Västerås ikväll känns oundvikligt. Vi spikar tryggt.

Systemförslag Topptipset Lördag

  1. Kalmar FF – GIF Sundsvall 1
  2. Örebro SK – Malmö FF 1X2
  3. Östersunds FK – Trelleborg 1
  4. Karlslunds IF HFK – Västerås SK FK 2
  5. Sandvikens IF – Rynninge IK 1X2
  6. BK Forward – Skellefteå FF 1X2
  7. Eskilsminne IF – Skövde AIK X2
  8. Lunds BK – Kristianstad FC 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!