Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips Idag 7/9

Helgen är här och Topptipset Tips idag 7/9 står på schemat. De flesta matcherna kommer från Nations League, den nya träningsturneringen för landslag som introducerats av UEFA för första gången. Kombinerat med andra intressanta matcher ger en rolig kupong att tippa.

En match som sticker ut på dagens kupong är matchen i EM-kvalet mellan Svenska och Ungerska U21-landslaget. Sverige leder sin grupp och är klara favoriter i mötet. De ligger på samma poäng som Belgien, men med bättre målfacit. Ungern ligger sex poäng bakom men har spelat en match mindre. Vinst idag och de har seriös toppkänning.

När lagen möttes i höstas blev det två – två. I den matchen hämtade Sverige upp ett tvåmålsunderläge till ett lika resultat. Kan förvänta oss något annorlunda matchbild i matchen som spelas i Falkenberg. Vi utgår från ettan.

Italien har mycket att bevisa efter att de missat att ta sig till gångna VM. Med Mancini i tränarposition har laget spelat stabilt mot bra motstånd, men inte gjort någon dundersuccé. De dyker upp med ett intakt lag och skall ha en bra chans mot Polen, som spelade riktigt illa under VM. Man skall aldrig räkna it Lewandowski helt, men att de lyckas rubba Italien känns inte troligt.

Som värdnation för VM gjorde Ryssland en strålande turnering. En suverän hemmapublik och gynnsamma lottningar är en del av hemligheten, även om ett bra fotbollslag är vad som finns i grunden, när spelet sitter. Nu möter de Turkiet som inte skall räknas bort på hemmaplan. Svårt att säga hur de ser ut i det här mötet, men vi ger ändå Ryssland fördel.

Notera sista matchen på kupongen. Till skillnad från övriga matcher är det en träningslandskamp. Belgien saknar De Bruyne som är långtidsskadad men kommer med ett i övrigt intakt lag. Skottland håller inte samma nivå och de skall inte klara av att hota på allvar. Gardera med ett kryss räcker.

Topptipset System 7/9

  1. Sverige U21 – Ungern U21 1X
  2. Italien – Polen 1
  3. Turkiet – Ryssland X2
  4. Albanien – Israel X2
  5. Litauen – Serbien X2
  6. Rumänien – Montenegro 1X2
  7. Färöarna – Malta 1
  8. Skottland – Belgien X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!