Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips från Expert 7 Mars Topptipset

Topptips tips från expert

Idag bjuder Svenska Spel på en kul mix av CL-matcher och sydamerikansk fotboll. Dagens Topptipset tips från expert inkluderar en klar spik på Man City. Juventus kan däremot bli en liten kupongrensare. Premier League-ledande Man City hade inga bekymmer att vinna första mötet mot schweiziska Basel på St. Jakobs Park arenan. Vinstsiffrorna skrevs till 4-0 för två veckor sedan. Laget har nu bara att spela av matchen för att ta sig vidare till kvartsfinal i Champions.

Den inhemska dagsformen är dessutom mycket fin för fotbollsklubben, enligt vår Topptipset expert. Tre raka vinster mot Arsenal (varav en i Ligacupfinalen) och Chelsea. Glädjande för hemmalaget är dessutom att unge Raheem Sterling är aktuell för comeback efter sin skadefrånvaro. Motståndarlaget Basel har blivit nollat i fyra av sina fem senaste matcher och skall inte ha något att sätta emot i denna CL-åttondel returmatch. Klar etta tippas och vår rekommendation är att du väljer någon av nya spelsidor 2018 för att spela med bonus idag.

Spurs har ett gyllene utgångsläge idag för att avancera till CL-kvartsfinal. De hämtade upp 0-2 underläge till 2-2 i ett mycket underhållande första möte med Juventus. Spurs har inte förlorat en tävlingsmatch sedan december i fjol och kommer närmast från en stabil 2-0 seger över Huddersfield i Premier League. Belgaren Toby Alderweireld är borta sedan tidigare och det finns i skrivande stund ett litet frågetecken för Dembeles medverkan.

Juventus har dock vunnit 17 av sina 19 senaste matcher och har all kapacitet i världen att gå segrande ur striden, men skadeläget oroar och man har frågetecken för bland annat heta målskytten från Argentina Gonzalo Higuain. Trots detta utgår vår Topptipset expert från tvåa. Bortavinst ser undervärderad ut här.

Längre ner på Topptipskupongen idag hittar vi matcher från brasilianska lokalserien Paulista 1A samt från den sydamerikanska cupen. Bäst chans ger experten till Corinthians och Cerro-URU som i grunden är klassen bättre än sina motståndare i turneringen.

Expertens Systemförslag och Tips inför Dagens Topptipset Matcher

Man City – Basel              1

4-0 för Man City att gå på från första mötet. Raheem Sterling är aktuell för comeback. Basel har enorma offensiva problem.

Spurs – Juve                   X2

2-2 i första mötet efter stark Spurs-upphämtning. Juventus är mycket svårslagna. Frågetecken för viktiga Gonzalo Higuain.

Leeds – Wolverhampton             1X

Serieledande Wolves föll mot ett formstarkt Fulham senast. Hade inte förlorat borta sedan oktober i fjol innan dess.

Resterande matcher på Topptipset

  • Atletico Linense-Santo Andre  1
  • Novorizontino-Santos                 X2
  • Corinthians-Mirassol                1
  • Cerro-URU-Sporting Rosa        1
  • Gene Diaz-Barcelona ECU       X