Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 8 Maj Tisdag

Det lär bli en het match, en riktig rysare mellan Swansea och Southampton i PL idag, tisdag. Det är denna match som vi väljer som toppmöte på dagens Topptipset på tisdag. Det är dags för lagen att göra upp i den näst sista omgången av ligan och det ser spännande ut inför mötet 8 maj.

100% upp till 1000 kronor i oddsbonus

RoyRitchie erbjuder Cash Out på dina spel, riskfria spel i mobilen och spännande kombos. Här är det en fröjd att betta på sport i alla dess former.

Både Swansea och Southampton ligger på 33 poäng i tabellen. Bortalaget har en bättre form. De är obesegrade i sina tre senaste. Swansea har i sin tur inte nätat på tre omgångar i ligan. Vår Topptipset expert tror att Saints tillika Southampton bör vinna den här matchen idag om de nu vill greja en Premier League-plats nästa säsong.

Sista matchen för dem blir sedan matchen mot seriesegrarna Man City medan Swansea ska möta nedflyttningsklara Stoke City. Vi tippar på en tvåa här, men tar med alla tecknen på Topptipset.

Spelkupongens tre säkra spikar hämtar vi idag, den 8 maj, från den belgiska och den skotska ligan. Zulte är numret större än Kiese Thelins Waasland Beveren. Hemma släpper inte Waregem till mycket och blir just därför berättigat kupongens största favorit idag, tisdag.

I Skottland möter Aberdeen Glasgow Rangers. Efter derbyt mot Celtic har Rangers spelat en match under sin nye tränare, utan att imponera. Idag blir det en viktig match för båda lagen då Hibernians jagar både Aberdeen och Rangers. Vi tror på en vinst för hemmalaget i denna Topptipset match.

Tisdagens kupong avslutas med Superettan. Här har Helsingborg chanser att prestera bra. Framför allt efter vad vi såg under försäsongens matcher inkluderat svenska cupen.

Topptipset Tisdag Systemförslag

  • Swansea-Southampton                                      1X2
  • Helsingborgs IF-Gais                                           1
  • Royal Excel Mouscron-Lierse                             1X2
  • Oud-Heverlee Leuven-KV Kortrijk                       X2
  • Zulte/Waregem-K.V. R.S Waasland Beveren   1
  • Aberdeen-Rangers FC                                         1
  • Hamilton-St.Johnstone                                            2
  • Partick Thistle-Motherwell                                 1X2