Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips 8 December Topptipset

Deportivo Alaves Topptipset 8 december

Arbetsveckan avslutas med klubbfotboll från olika europeiska ligor. Topptipset-kupongen innehåller matcher från Spanien, Belgien, Frankrike och några andra länder. Du som är expert på att tippa EU-fotboll överlag, kommer säkert att ha en viss fördel gentemot de som specialiserar sig på en viss liga. Som vanligt på fredagar är alltså Topptipset en lurig resa genom Europa. Vi på Ettkrysstvå hämtar hem spikduon från de brittiska öarna. Franska Strasbourg ska streckas i expertens spelförslag! Nedan bjuder vi på en kort spelanalys och fortsätter med speltips för Topptipset kupongen som avgörs den 8 december.

Kort spelanalys för Topptipset idag fredag

Vi börjar spelanalysen med Strasbourg, laget som vi redan har nämnt kort ovan. Franska klubben skapade verkligen rubriker då man förra helgen blev första lag denna höst att besegra PSG. Visst hade Strasbourg en del flyt – ändå en riktigt stark prestation! Även innan dess gick nykomlingen ganska starkt och när man nu gästar ett Bordeaux med sämre formkurva vill vi öppna upp för ny skräll av Strasbourg.

I Skottland har Aberdeen torskat två raka mot Glasgow Rangers och därmed tappat andraplatsen till just dessa. Viktigt att nu slå tillbaka och vi säger bra chans borta mot Dundee FC, en riktig drömmotståndare för Aberdeen: sju raka segrar, exempelvis med 7-0 på denna arena förra säsongen. Spelförslaget som vår expert är säker på här är en bra tvåa.

Vi spikar även Sheffield United. Laget har gjort det strålande som nykomling i The Championship men på sistone har man tappat lite mark. Nu är det upp till bevis och vi räknar med en laddad fredagsinsats. Gästande Bristol City gör succé men feelingen är ändå att laget kommer att tappa mark så småningom – och detta är en av säsongens värre bortauppgifter. Sheffield tar sig samman!

Dagens spelkupong från expert

Vi inleder fotbollshelgen med 48 rader på dagens Topptipset spelkupongen. Imorgon är det dags för Stryktipset tips. Missa inte expertens artikel som vi jobbar på just nu. Men nu är det alltså åtta Topptips matcher som tippas:

  1. Alaves – Las Palmas                1
  2. Beveren – Standard Liege      1X
  3. Bordeaux – Strasbourg          1X2
  4. Willem II – NAC Breda             1X
  5. Gornik – Gdansk                      1X
  6. Dundee – Aberdeen                    2
  7. Stuttgart – Leverkusen             X2
  8. Sheffield U – Bristol City         1