Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 6 September Torsdag

Nu är det dags att se hur den nya satsningen Nations League artar sig. Topptipset tips 6 september hoppas Sverige gör bra ifrån sig i bortamötet mot Österrike, men det är ingen enkel uppgift. Vi helgarderar med hjärtat men måste erkänna att Österrike ser bäst ut just nu. Kul att landskamperna börjar dra igång igen.

Först vill vi påpeka att denna kupongen är ganska klurig, speciellt när det inte finns aktuell statistik att luta sig emot. Nederländerna bör ändå ha en bra chans mot Peru, trots deras nya VM-erfarenhet. De klarade bara av att knipa poäng av Australien och nu är motståndet mycket svårare. Noterbart är att legendaren Sneijder gör sina sista matcher i det orange matchstället. Han lär vilja avsluta med vinst och det kommer de klara av.

Det är Lagerbäck som leder Norge och hans grabbar ställer upp emot Cypern, som de bör ha goda chanser att klara av. Cypern håller inte samma nivå och med tanke på att det finns en EM-biljett i potten lär det Norska laget vara motiverat.

Portugal möter Kroatien i en tidig stormatch. Med en andraplats i VM i bagaget måste laget från Balkan ses som favoriter, trots stor kunnighet i det Portugisiska laget. Man skall aldrig räkna ut Ronaldo med vi utgår från tvåan. Modric och Rakitic är helt enkelt för bra för att ignorera. Tyskland stod för ett fiasko i VM och har tufft motstånd i form av världsmästarna Frankrike den första matchen i NL.

En klurig match är den mellan Ukraina och Tjeckien. Hemmalaget har bra kvalitet och de presterar ofta väl i sådana här sammanhang. Svårslagna hemma och det måste tas med i beräkningen. Tjeckien är det jagande laget och att de vinner här är inte särskilt troligt. Vi helgarderar men utgår från tvåan.

Det är upp till bevis direkt för Tyskland. Frankrike har en likvärdig trupp som under VM och lär inte vika sig enkelt. För de tidiga guldfavoriterna Tyskland betyder det att spelet måste sitta tidigt. Efter VM kunde man tror att laget ändrats markant men så har inte varit fallet. Talangmässigt kan laget mäta sig med vilka som helst, om spelet sitter. Vi tar inga chanser och helgarderar.

Topptips System Torsdag 6/9

  1. Österrike – Sverige 1X2
  2. Nederländerna – Peru 1
  3. Portugal – Kroatien 1X2
  4. Tyskland – Frankrike 1X2
  5. Tjeckien – Ukraina X2
  6. Wales – Irland 1
  7. Norge – Cypern 1
  8. Slovenien – Bulgarien 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!