Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 6 Oktober

Helgen börjar med ett roligt Topptipset tips 6 oktober. Premier League står på schemat och vi hittar bra vinnare i Tottenham och Leicester, i matcher där vi snålar på strecken. Systemet är på hundrafyrtiofyra rader.

Man United har pressen på sig. Storbråk mellan Mourinho och Pogba och svagt spel kännetecknar säsongen såhär långt. Nu har de en bra möjlighet att bygga för framtiden när Newcastle kommer på besök. Bortalaget har stora bekymmer och United måste ta sin blott andra hemmaseger för säsongen. Tänkvärt är att om laget skulle tappa poäng skulle troligtvis tränare få gå. Vi tar med kryss för säkerhets skull.

Nykomlingen Wolverhampton har imponerat stort. De får förtroendet mot Crystal P på bortaplan. De har haft stora bekymmer i offensiven och defensiven lär få fullt upp den här matchen. Vi räknar inte bort Palace men har Wolves som klara favoriter.
Aston Villa har haft en tuff säsongsinledning. En vinst på tio försök är inte godkänt resultat. Nu har Kevin MacDonald tagit över. Han hämtades upp från U23 och kan eventuellt gett laget en nytändning. Millwall har inte imponerat spelmässigt men brukar vara svåra att möta hemma. Vi utgår från tvåa. Burnley bör inte har problem att lösa tre poäng mot Huddersfield hemma.

System Tips Topptipset 6 Oktober

  1. Manchester United – Newcastle 1X
  2. Burnley – Huddersfield 1
  3. Crystal Palace – Wolverhampton 1X2
  4. Leicester – Everton 1
  5. Tottenham – Cardiff 1
  6. Watford – Bournemouth 1X2
  7. Middlesbrough – Nottingham 1X2
  8. Millwall – Aston Villa 12
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!