Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 6 Juni Onsdag

Belgien och Egypten är ett intressant möte inför VM-starten nästa vecka. Topptipset tips 6 juni Onsdag vill lyfta ett slag för Belgien, som har ett extremt duktigt lag. De har dock haft det något kämpigt framåt den senaste tiden, varför vi tar med ett kryss i vår beräkning.

Lite överraskande har Belgien nämnts som en svag favorit till Guldet, bakom de mer namnkunniga nationerna. Deras trupp är fylld av stjärnor och det är inte oförtjänt att de blir nämnd i samma anda som mer klassiska stora fotbollsnationer. Målvakten Courtois täpper till bakåt och framåt står Lukaku för fotbollsgodis av hög klass. Senaste mötet mot Portugal slutade 0 -0, en match där Ronaldo saknades. Egypten fokuserar på försvarsspel. De spelade senast 0 – 0 mot Colombia, som har ett anfallsskickligt lag.

I svenska Division 1 norra ligger Akropolis på fjärde plats. De var nära att kliva upp i Superettan förra året. Årets insats har inte imponerat särskilt, med tapp av fokus som har kostat många poäng. De gjorde en medioker insats mot Karlslund i senaste matchen och bör vara taggade för tre poäng när Sollentuna står för motståndet. Vi spikar ettan i vårt Topptipset förslag.

Ett storsatsande lag denna säsongen är Mjällby, som har ett uttalat mål att ta sig upp till Superettan detta året. Just nu delar de poängplats med Oskarshamn, som spelat väldigt väl. Det sätter pressen på hemmalaget att inte slappna av. Ängelholm är inte ett lag att underskatta, de spelar bra på hemmaplan och kan mycket väl stå för en överraskning ikväll, på Mjällbys bekostnad.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Topptipset Onsdag Systemförslag

  1. Belgien – Egypten 1X
  2. Norge – Panama 1X
  3. Tjeckien – Nigeria X2
  4. Akropolis – Sollentuna 1
  5. BK Forward – Karlslund 1
  6. Nyköpings BIS – Rynninge 1X2
  7. Skövde AIK – Ljungskile 1X2
  8. Ängelholms FF – Mjällby X2