Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 5 Juli

Topptipset Tips från Expert 5 Juli är en blandning av matcher från flera olika ligor som normalt inte syns i dessa sammanhangen. Rosengård kommer från två raka förluster och lär pressa på framåt hårt när bottenlaget Växjö kommer på besök.

FC Rosengård var stora favoriter tillsammans med Linköping, innan Allsvenskan startade. Bägge lagen har haft en svårare resa än de flesta experter förutspådde. Förluster mot Linköping och Hammarby för Rosengård visar på en del problem. Nykomlingen Växjö skall inte ha något att sätta emot. Klar spik.

Division 2 är normalt relativt svårt att tippa. Denna kupongen är det dock två storfavoriter bland de tre matcherna. Bromölla har spelat suveränt i vår och spelar för att ta över serieledningen. Laget har bara släppt in sju mål på tretton matcher, långt under standard i Division 2. Jämför med gästanda Lindsdals 37 insläppta, som ligger på sista plats i tabellen. Klasskillnad och en enkel spik.

Trollhättan är fortfarande obesegrade denna säsongen, med hela tio vinster! De jagas av Karlstad som ligger tre poäng bakom serieledarna. Det betyder att du kan räkna med ett fokuserat lag som ställer upp mot Nordvärmland detta mötet. Laget håller inte samma klass men bjuder bitvis på fin fotboll.

Topptipset Förslag 5 Juli

  1. FC Rosengård – Växjo DFF 1
  2. Ifö Bromölla IF – Lindsdal 1
  3. FC Trollhättan – Nordvärmland FF 1X
  4. IFK Luleå – Bodens BK FF 1X2
  5. Ka Akureyrar – Fjölnir 1X
  6. KR Reykjavik – Valur 1X
  7. Oeste FC – Guarani 1X2
  8. Criciuma – Figueirense X2
HÄMTA UPP TILL 500 KR I BONUS HOS TOTO2!