Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 3 September

Veckans första Topptips består av en hel del roliga matcher. Vårt Topptipset tips 3 september tror Eskilstuna lyckas få med sig tre poäng i mötet med GAIS. AFC har toppkänning och lär inte släppa chansen att knipa tre viktiga poäng. Sund spik.

Hittills har Eskilstuna haft en riktigt bra säsong och det finns fortfarande hopp om de allra bästa platserna. Just nu är det fem poäng upp till tvåan Falkenberg. Med tio omgångar som återstår finns det med andra bra chanser för laget att säkra en uppflyttning direkt. Det börjar med tre poäng mot GAIS.

Lorient spelade bra förra året men klarade inte av att lösa uppflyttning. De har inte förlorat än denna säsongen och fortsätter det så här blir det antagligen uppflyttning till slut. Grenoble skall inte borträknas helt men de har inte samma spel som dagens motstånd. Vi garderar med kryss.

Sista matcherna på kupongen är Vm-kvalet för damer. Sverige möter Danmark på bortaplan och skall det bli spel i VM är det vinst eller lika resultat som gäller för de blågula. Danmark är inget enkelt motstånd och med Hardner i spetsen blir det tufft. Vi garderar men Danmark är favoriter.

Topptips System Måndag 3/9

  1. AFC Eskilstuna – Gais 1
  2. Varbergs BoIS – IFK Värnamo 1X2
  3. Östers IF – Falkenbergs FF 1X2
  4. Lorient – Grenoble 1
  5. Almeria – Málaga X2
  6. Holstein Kiel – FC Magdeburg 12
  7. Danmark – Sverige 1X2
  8. Ukraina – Ungern 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!