Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 3 Juni

Fotbollsfesten är på ingående, vilket syns på Topptipset tips 3 juni. Lägg till några svenska matcher med hög profil och du får en mycket intressant kupong. I England spelas matchen mellan Kroatien och Brasilien.

Gästerna är stora guldfavoriter men saknar några spelare inför detta uppvärmningsmötet. I det stjärnspäckade laget är det dock oklart om det har så stor inverkan på deras insats. Även Kroatien är fyllt med välkända spelare, förvänta er ingen överkörning av Brasilien här. Vi väljer att gardera, för man bör inte räkna ut hemmalaget.

Även om både Saudiarabien och Peru kommer spela VM har de haft olika väg dit. Peru kvalar i Latinamerika, vilket innebär motstånd av allra högsta klass. Saudiarabien hade en på pappret lättare grupp och håller normalt sett inte samma klass. De brukar inte ha mycket att sätta emot när de möter motståndare av hög kvalitet. En klar spik.

Assyriska hade enligt experter stora chanser till ligaseger inför säsongen. Deras insatser inledningsvis har varit under förväntan. De första fyra matcher bjöd bara på en trepoängare, vilket höjde många kritiska röster. Nu har de fyra vinster i rad, mot starkt motstånd. Att laget kommer hamna i den övre delen av tabellen är tveklöst. Motståndarna Sandviken har en svacka som resulterat i tre stycken förlusten, som antagligen blir en fjärde idag.

Topptipset System Söndag

  1. Kroatien- Brasilien X2
  2. Costa Rica – Nordirland 1
  3. Saudiarabien – Peru X2
  4. Spanien – Schweiz 1X
  5. Landskrona- Gais X2
  6. Örgryte IS – Falkenbergs FF 1X2
  7. Assyriska – Sandvikens IF 1
  8. Husqvarna – Åtvidabergs FF 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!