Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 27 Oktober

Det är dags för nästa Topptipset tips 27 oktober. Inte den lättaste av omgångar, men vi hittar en stabil spik i Liverpool, som är formstarka just nu. Skulle de släppa poäng dör dock en stor majoritet av kupongerna.

En ganska otippat spikförslag är Millwall, som är starka hemma. De möter Ipswich som är ganska svaga just nu. Med tanke på att Millwall har två segrar i rad på hemmaplan känns det långt ifrån omöjligt att de kniper en trepoängare här, när motståndet är tacksamt.

Birmingham är inne i en het period. De har inte åkt på en nollpoängare på tio matcher, vilket är riktigt bra för laget. Det har säkerligen gett de lite andrum från sin bottenstrid. Wednesday är svårbedömda. De har en del förluster mot bra lag där de trots allt gjort kvalitativa matcher. Räkna inte bort de på förhand, även om de är klara underdogs här.

Först ut på kupongen är de kanske svåraste att lista ut. Brighton har hemmafördel men Wolves har spelat bra. Den matchen kan sluta hur som helst. Detsamma kan sägas om Newcastle och Southampton, som är två lag som kämpar i de nedre regionerna av serien. Dessa matcher garderas friskt.

Systemförslag Topptipset 27/10

  1. Brighton – Wolverhampton 1X2
  2. Fulham – Bournemouth 1X2
  3. Liverpool – Cardiff 1X
  4. Southampton – Newcastle 12
  5. Watford – Huddersfield 1X
  6. Birmingham – Sheffield 1X
  7. Bolton – Hull 1
  8. Millwall – Ipswich 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!