Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 25 April Onsdag

En intressant mix av Champions League och en rad riktigt tråkiga matcher från Sydamerika väntar på Topptipset tips idag, onsdag. Den 25 april har Svenska Spel publicerat en blandad och svåranalyserad kupong. Det beror självklart inte på att spelmonopolbolaget vill jävlas med sina kunder. Det finns helt enkelt för få bra fotbollsmatcher ikväll. Det får vi leva med och försöker tippa resultat så gott vi kan. Detta även om vi själva inte påstår att vi är några experter på sydamerikanska fotbollsligor. Undvik tippa fotboll helt idag, om du nu inte har gratis pengar att hämta hos någon ny sajt.

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Här har vi en riktig utmanare som kommer att växa med tiden. ScandiBet känns seriöst och lockar med riktigt bra bonus. Ett plus med trygga ägare i bakgrunden.

Analys inför Kvällens Topptipset

Ikväll finns det nog inga givna favoriter att luta sig mot. Det är jämnt i matcherna, vilket även syns i statistiken över hur Topptipset spelen är streckade. Samma gäller även tips som går att hitta hos Tio Tidningars Tips. Vi gör vårt bästa försök till en analys inför dagens kuponginlämning, men visst är det en long shot, som det brukar heta. Idag är vi för en gångs skull riktigt osäkra på våra egna speltips.

I Norge har Brann öpnat ligan på ett bra sätt och är ännu obesegrade efter fem omgångar. Ranheim har också startat serien bra men ska inte vara på samma nivå som Brann. Här får hemmalaget en värdemätare och Brann blir vårt första enkelstreck.

I Copa Libertadores väntar Club Nacional på att spräcka sin segernolla. I senaste mötet med Garcilaso var det peruanerna som var det något hetare laget. Men Nacional går bra i den inhemska ligan och vi rankar den som något starkare än den peruanska. På hemmaplan måste Nacional ta tre poäng för att haka på Santos och laget är lågt streckat sett till hur stor favorit man är till oddsen. Uruguayanska Nacional enkelstreckas.

Champions League tips nu och här bjuder ligan upp till ett härligt stormöte mellan den tyska giganten Bayern München och spanska Real Madrid. Vi har tidigare sett Cristiano Ronaldo vara tungan på vågen i flera viktiga matcher. Frågan är vad starka Bayern München har att sätta emot portugisen? Tyska mästarna har värmt upp med idel storsegrar i ligan och cupen och ser oförskämt bra ut för dagen. Vi väljer helgardering och kommer säkert att streama matchen live. Det här lär bli en av årets absolut bästa fotbollsmatcher att följa.

Dagens Topptipset System Onsdag

  • Bayern München – Real Madrid                      1X2
  • Ranheim – Brann                                                   2
  • Stabaek – Start                                                  1
  • Monagas SC – Defensor Sporting                    X2
  • Atlético Tucumán – The Strongest                1X2
  • Independiente Santa Fé – Flamengo              2
  • Nacional URU – Real Garcilaso                      1
  • Boca Juniors – Palmeiras                                1