Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 22 Maj

Topptipset bjuder på en ovanligt öppen omgång. Vårt Topptipset tips 22 maj kan konstatera att det finns få favoriter som kan bjuda på en klar spik. Lås igenom vår analys för att optimera dina chanser inför dagens omgång.

I den svenska cupen tar Hässleholms IF emot gästerna Kristianstad. Bortalaget ligger nivå över sin derbymotståndare och bör ta hem matchen bekvämt. Kristianstad har haft en tveksam början på året, men när det möter ett annat kämpande lag i form av Hässleholm skall det inte bli något annat än vinst. Vi spikar tvåan i vårt Topptipset tips.

En annan match i superettan södra som bör sluta med bortavinst, är mötet mellan Sylvia IF och Oskarshamn. Bortalaget har stått för bra prestationer som slutade med fyra gjorda mål senast. Det trots att laget är skadedrabbat, vilket imponerar.

Motståndarlaget har spelat bra och frågan är om det räcker till att kriga till sig ett kryss. Vi halvgarderar vårt Topptipset förslag.

Ett nygammalt Örebro får inför dagens möte tillbaka hela tre avstängda spelare när Kalmar FF står för motståndet. Kalmar kommer från en bortaförlust mot Brommapojkarna och spelet haltade en del. Innan de vann de dock sju matcher i rad och favoritskapet ligger på bortalaget. En helgardering i matchen som kan sluta hur som helst.

Systemförslag för Topptipset Tisdag

Örebro SK – Kalmar FF 1X2

Örebro som får tillbaka tre nyckelspelare inför kvällens möte lär ställa upp med ett taggat lag eft6er den snöpliga förlusten mot Djurgården sist. Kalmar FF kommer från en svidande förlust, men har uppvisat ett starkt försvarsspel hela säsongen. En öppen historia vi väljer att helgardera i vårt Topptipset tips.

Östers IF – Gais 1

Östers IF har dålig statistik hemma. GAIS kämpar för att hitta till rätt spel och kommer få det tufft ikväll. Vi tror att Öster tar vara på chanserna att nypa tre poäng på hemmaplan och spikar ettan.

Hässleholms IF – Kristianstad FC 2

Det bör inte räcka till för hemmalaget när Kristianstad FC kommer på besök. Klasskillnad lagen emellan gör att vi spikar bortavinst.

IF Sylvia – Oskarshamns AIK 2

Samma läge för Oskarshamn AIK, som ligger flera snäpp över hemmalaget rent kvalitetsmässigt. Ytterligare en bortavinst i vårt Topptipset förslag.

Sönderjyske – AGF Aarhus 1X

Efter en stark upphämtning från ett 0 -2 underläge visade Sönderjyske att moralen i laget är hög. För AGF Aarhus saknas Sana, som utgår på grund utav skada. Vi tror att hemmalaget fortsätter sin positiva trend, men halvgarderar.

Shamrock Rovers – St.Patrick’s Athletic 1X2

Shamrock kommer från en 0 – 0 match där de dock skapade en hel del chanser. St Patrick´s har visat bra tendenser och kan ställa till med bekymmer för hemmalaget. En öppen matchs om vi helgarderar.

Breidablik – Vikingur 1

En bra inledning för Breidablik gör att en hemmavinst känns nära till hands. Vi tippar att de kommer ta chansen att knipa tre poäng på hemmaplan.

Grindavik – Valur 1X2

Två jämnstarka lag som bjuder på den sista helgarderingen i vårt Topptipset system. Grindavik har inte spelat perfekt men har en djup talangpool. Valur är normalt starka på bortaplan, men frågan är om det räcker till idag. Vi tar inga chanser och helgarderar.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!