Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 22 Januari

Topptipsförslag 22 januari

Favoriterna högst upp på måndagens Topptips känns väldigt, väldigt starka. Däremot garderar vi upp Galatasaray som har en klurig uppgift. Liverpool och Juventus är båda i gott slag och det känns lugnt att lämna ”klartecken” mot behagliga motståndare på måndagen. Spik även på Eibar, som har spelat upp sig rejält och var riktigt nära poäng mot Atletico Madrid senast. Malaga har det urjobbigt och har nu spelat fyra raka utan att göra mål. Hittar inget trendbrott i denna luriga uppgift. Av samtliga matcher är det match nummer tre som vi rekommenderar som målrikaste och tar med den i dagens Måltips förslag.

I Turkiet är det knallhårt i toppen. Galatasaray är som väntat ett av lagen i striden men laget har tappat en del mark under vintern och på måndagen blir det tufft igen. Gästar ett Kayserispor som ligger femma, faktiskt bara fem poäng bakom. Har blott en hemmaförlust och har klarat kryss hemma mot ”Gala” två säsonger i rad. Det lär bli tufft igen idag, enligt vår Topptipset expert, i alla fall. Dags för kort presentation av samtliga åtta fotbollsmatcher. Vi anger resultat som vi själva tippar nedan.

Vår Topptips Kupong Idag Måndag

I övrigt är garderar vi oss fram och hoppas på skrällar långt ner på kupongen. Följande 54 rader liras:

  1. Swansea – Liverpool                  2

Swansea är fortfarande jumbo, men det är tätt där nere och hoppet om nytt kontrakt lever vidare. Liverpool besegrade Manchester City och har såklart bra chans även här.

  1. Juventus – Genoa                  1

Juventus och Napoli har gjort ett ryck i ligan och guldet lär stå mellan dessa två. Fyra segrar i följd tyder på riktigt fin form. Genoa har också fin form för dagen, men det räcker inte.

  1. Eibar – Malaga                       1

Malaga var på väg upp ur diket i slutat av november och början av december, men därefter har laget halkat tillbaka i en djup svacka. Bortaspelet har varit bedrövligt hela säsongen.

  1. Kayserispor – Galatasaray   1X2

Galatasaray öppnade säsongen trögt, men andra delen av hösten var mycket bra och nu är laget tillbaka i titelracet, precis som vanligt. Kayserispor ligger bara fem pinnar bakom.

  1. Paris FC – Ajaccio                  1

Trean mot fyran i en intressant toppmatch. Båda lagen har spelat i veckan. Paris klarade fina 1-1 borta mot Le Havre medan AC Ajaccio bara klarade oavgjort hemma mot Orleans.

Resterande Topptips matcher

  • Jong Ajax – Cambuur            1X2
  • Jong Alkmaar – Den Bosch     X2
  • Santos – Bragantino              1X2