Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Tips 22 December

Topptipset fotboll La Liga

Ni har säkert annat på gång än Topptipset idag, men vi finns här för er och bjuder på våra tips i alla fall. Det är ovanligt hög klass på fotbollen idag, fredag. Synd att dessa supermatcher kommer så nära julafton. Det gör att få kommer att vara med och tippa fotboll idag. Å andra sidan är det bara bra för nu är chansen att kamma hem Topptipset vinsten högre. Att lösa Topptipset-kupongen idag är på alla sätt en skön utmaning. I supermatchen gillar vi Liverpool-läget! Här kommer våra speltips inför dagens spelstopp.

Sammanfattning av Fredagens Fotbollsmatcher

Supermöte i England är den första matchen som är med på fredagens fotbollskupong, Topptipset! Det är verkligen bäddat för god underhållning när Arsenal tar emot Liverpool. Denna gång tvivlar vi på Ettkrysstvå redaktionen att hemmafansen får jubla. Liverpool vann här med 4-3 förra säsongen och har sedan gjort 3-1 och 4-0 hemma. Inte illa. Wenger verkar ha problem med Klopp. Här och nu rankar vi absolut Liverpool som det hetare laget, dessutom. Efter några frustrerande resultat kom äntligen islossningen igen förra helgen.

Om Liverpool lyckas med att hitta sin toppnivå idag, blir det riktigt svårt för Arsenal att svara upp. Vi rekommenderar dig att hämta välkomstbonus på odds för att få se matchen nummer ett på Topptipset Fredag. Det kommer nämligen vi på ettkrysstva.com att göra. När du gör din första insättning får du inte bara extra pengar att spela för. Det finns mer gratis saker att hämta. Du kan nämligen få se Premier League matchen och annat fotboll gratis via live stream. Denna möjlighet finns idag hos de flesta bettingsajter på nätet.

Nu över till Belgien. Fotbollsmatch nummer 3 på Topptipset-kupongen idag fredag sker där. Här är ett retat Anderlecht en spik, en riktig brakvinnare. Tillbaka till England nu igen. I andradivisionen The Championship gillar vi läget för Brentford. Norwich borta låter tufft men Norwich fortsätter att hacka, medan Brentford har en toppnivå som står sig väldigt bra i denna liga. Vi tippar en 2:a, bortavinst! Sedan spikas Atletico Madrid tryggt borta mot Espanyol. Några stora siffror är väl knappast att vänta, det blir det sällan när Atletico Madrid är inblandat – men vi beundras av stabiliteten och räknar med ett gott dagsverke även idag.

Vår Spelkupong Idag Fredag

Totalt blev det 48 rader på vår Topptipset kupong idag, fredag. Lycka till. Nedan kommer vårt tipsförslag samt lite kort info inför kvällens matcher som är med på kupongen.

  1. Arsenal – Liverpool                      X2

Arsenal har inte glänst den senaste tiden. Liverpool hade en rejäl urladdning borta mot Bournemouth och vann med 4-0. Det är främst det som finns kvar på näthinnan här.

  1. Norwich – Brentford                   2

Två mittenlag och det är tätt poängmässigt i den delen av tabellen. Brentford har misslyckats med att vinna på förhand rätt enkla matcher på slutet och den här gången ser det svårare ut.

  1. Anderlecht – Eupen                  1

Tredjeplacerade Anderlecht mot tabelljumbon Eupen ser vid en första anblick ut som en mycket trolig etta. Vi är dock av en annan uppfattning, Anderlecht har missat stort på slutet.

  1. Beveren – Oostende                1X

Formläget talar för Beveren-vinst och även lite när det gäller grundstyrkan. Sedan är ju också hemmaplansfördelen en faktor att ta med i beräkningarna.

  1. ADO Den Haag – Zwolle            X2

Haag hade ingen chans mot ligaledande PSV senast men det må vara laget förlåtet. Före det två vinster i rad, mot tämligen svagt motstånd, men ändå. Betydligt tuffare emot här.

  1. Cagliari – Fiorentina                 1X2

Cagliari ligger en bit efter Fiorentina men har enligt vår bedömning lite smygform. Fiorentina har kryssat i fyra av sina fem senaste matcher och det luktar oavgjort även denna gång.

  1. Espanyol – Atletico Madrid         2

Espanyol har inte ens gjort ett mål i snitt per match och då går det inte att nå högre än en nedre mittenplacering. Online spelsidor ger dig inte mer än 1.30 i odds på att Atletico får tre poäng i denna Topptipset match denna fredag. De senaste insatserna tyder dessutom på svag form.

  1. Betis – Athletic Bilbao             1X

Betis ligger före Bilbao i tabellen, vilket är överraskande. Bilbao har många oavgjorda resultat den senaste tiden och det är möjligt att laget når dit även här, men knappast längre.