Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 21 oktober

Helgen lider mot sitt slut och detsamma kan sägas om Allsvenskan, där fem omgångar återstår. Vårt Topptipset tips 21 oktober ser intressanta möten både i den övre och den nedre bataljen.

AIK har varit detta årets giganter och att de skall slarva bort sitt guldläge är långt ifrån troligt. I matchen mot Örebro tappade dock laget sin ledning de sista minuterna i matchen. Djurgården ligger på en intetsägande mittenplats där de har lite att spela för. Men ett derby i Stockholm skall inte underskattas.

Det står mycket på spel både för BK Häcken och Östersund, som har chans att få kvala till Europa. Räkna med en fartfylld match där bägge lagen satsar på tre poäng. Häcken är otroligt starka hemma och trots Östersunds fyra raka segrar ger vi vårt utgångstips till Hisingsslaget.

Det sista har Elfsborg inte imponerat defensivt. Bortfall i truppen kan vara en bidragande orsak, problem de fortfarande kämpar med. Sundsvall har inte mycket att spela för på en beskedlig plats i mittenregionen.

Norrköping satsar på en viktig tredjeplats i serien, som öppnar möjlighet för Europaspel nästa säsong. Har inte förlorat sedan i våras. Kalmar klarar sig kvar men spelar inte bra just nu. En utgångstvåa är helt riktigt.

System Tips Topptipset 21/10

  1. Djurgården – AIK X2
  2. Häcken – Östersund 1X
  3. Elfsborg – GIF Sundsvall 2
  4. Kalmar FF – IFK Norrköping X2
  5. Trelleborg – Sirius 12
  6. Everton – Crystal Palace 1X
  7. Bologna – Torino X2
  8. Inter – Milan 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!