Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 21 Maj

Det är en klurig omgång av Topptipset. Västkustderbyt mellan Elfsborg och IFK Göteborg är ett av allsvenskans hetaste. Vi tror på en knapp bortavinst i vårt Topptipset tips 21 maj. På pappret hittar du de enklaste matcherna i vårt grannland.

Förra gången lagens möttes på Elfsborgs hemmaplan vann IFK med 2 – 1 i en tät match. Det var första vinsten sedan 2005 när de spelade borta mot Elfsborg. Sju av de tio senaste matcherna har slutat med oavgjort, varför vi vi garderar med kryss i vårt Topptipset tips.

I Norge började Rosenborg säsongen vacklande. Nu har de dock fått upp ångan och har inga förluster de senaste fem matcherna, varav fyra var vinster. De är stor guldfavorit efter att knipit bucklan de senaste tre åren. Motståndarlaget Haugesund har visat stark form denna våren. Ikväll kommer de dock få vika sig mot ett starkt Rosenborg på besök. Vi spikar ettan i Topptipset förslag.

I stor serieledning är Brann, som varit en positiv överraskning denna säsongen. De har varit svårslagna och har åtta segrar och två oavgjorda efter säsongens inledande matcher. De har stått för jämna och bra prestationer. Lilleström på hemmaplan är svårspelade. De har dock en svag period och sista mötet på deras arena slutade med 0 – 2 förlust. Vi tror på en bortaseger, men garderar med kryss.

Systemförslag Måndag Topptipset

Elfsborg – IFK Göteborg 1X2

En svag inledning för hemmalaget gör att tvåan idag känns nära. Göteborg har dock stått för ojämna insatser hittills och vi helgarderar vårt Topptipset tips.

FC Nordsjälland – FC Köpenhamn 1X

En match som direkt avgör vem som kniper tredjeplatsen i den danska ligan. FC Nordsjälland har visat bra form senaste tiden. De ligger en poäng före jagande Köpenhamn. Säsongens avslutande match kommer spelas på en fullsatt arena. Hemmalaget får tillbaks Bartolec inför dagens möte. Vi tror på hemmavinst, men garderar med ett kryss.

Haugesund – Rosenborg 2

Rosenborg är mästare tre år i rad och har spelat bra i inledningen av säsongen och har starka prestationer det senaste. Hemmalaget har också spelat bra, men det kommer inte räcka idag. Vi spikar ettan i vårt Topptipset system.

Lilleström – Brann 2

Nästa starka tvåa I Topptipset tips kommer i Lilleström mot Brann. Bortalaget har stått för den största överraskningen hittills och är obesegrade efter tio omgångar. Sist spelade de lika mot Haugesund, räkna med att de är revanschsugna idag. Hemmalaget är tufft motstånd på hemmaplan, men det räcker inte till idag när Brann gästar. Spik.

Ranheim – Molde 1X2

Ranheim har stått för en stark introducering i ligan. De har vunnit sex av tio matcher, klar godkänt betyg för nykomlingen. Motståndarlaget är på pappret det bättre laget. Vi helgarderar matchen som är oviss på förhand.

Stabaek – Odds BK 1X

Även om Stabaek har tre förluster i rad måste man ha i åtanke att de kommit mot starka motståndare, samt att alla varit uddamålsförluster. Kvällens match bjuder på enklare motstånd. Hemmalaget får tillbaka Moe efter en kort avstängning. Odds BK saknar fortfarande Berge och Samuelsen, som normalt är viktiga delar i försvaret. Vi garderar med ett kryss, men ger fördel till hemmalaget.

Montreal Impact – Los Angeles Galaxy 2

Los Angeles Galaxy, med Zlatan i spetsen, har fyra förluster i rad. Det är långt ifrån godkänt, även om laget hade en okej inledning på säsongen. Nu väntar Montreal borta för Z. De har uppvisat en hyfsad form och har ett stabilt lag. Men det skall inte räcka till mot ett LA Galaxy med höga ambitioner. Vi spikar tvåan.

Holstein Kiel – Wolfsburg 1X2

Det handlar om en plats i Bundesliga. Den andra matchen i kvalet. Första slutade 3 – 1 till Wolfsburg. Holstein Kiel är ett anrikt lag i Tyskland, med en 100 år gammal ligavinst i bagaget. De har dock fått kämpa sig upp från Division fyra sedan 2012. Wolfsburg har ett bra grepp om kvalet, även om både Verhaegh och Didavi saknas på topp. Hemmafördel gör att vi väljer att helgardera i vårt Topptipset förslag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!