Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 21 Juni

Danmark öppnade VM starkt med en välbehövlig vinst mot Peru. De får förslaget även i vårt Topptipset Tips 21 Juni. Nu har de rödvita ett gyllene läge för avancemang i gruppen när den andra omgången skall spelas. Det är Australien som skall klaras av för att hålla VM-drömmen vid liv för danskarna.

Mot Peru spelade Danmark stabil fotboll och laget kämpade sig fram till vinst, som kom rättvist. För att kunna rå på Frankrike behöver vårt grannland höja sig flera nivåer. Australien har ett på pappret sämre lag, men deras starka öppningsmatch mot Frankrike imponerade. Eftersom det blev förlust för Australien är de piskade att vinna denna matchen mot Danmark. En osäker match vi väljer att helgardera.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Den andra matchen i Grupp C står mellan Frankrike och Peru. Hemmalaget är storfavoriter både i den här matchen och till att ta hem gruppsegern. Insatsen mot Australien var dock inte fläckfri och det blåa landslaget släppte in australiensarna i matchen. Räkna med att de vill korrigera sitt spel den andra matchen.

Den sista VM-matchen på vårt Topptipset förslag kommer från Grupp D. Argentina möter Kroatien i en match som betyder mycket. Argentina tappade överraskande poäng mot Island, vilket gör att de inför detta mötet måste få med sig tre poäng. Kroatien har ett skickligt lag man inte skall underskatta, vilket gör att denna matchen känns öppen på förhand, även om Argentina har ett lag i en annan nivå, när spelet sitter, vilket krysset mot Island visar att det inte gör.

Systemförslag Topptipset 144 rader

  1. Danmark – Australien 1X2
  2. Frankrike – Peru 1
  3. Argentina – Kroatien 1X2
  4. FC Linköping City – Karlslunds IF 1
  5. Västerås SK FK – BK Forward 1
  6. Utsiktens BK – Ljungskile 1X
  7. Skövde AIK – Tvååkers IF1 X2
  8. Motala – Husqvarna 1X