Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 20 September

Nu är det dags för Europas andra fina turnering att dra igång. Vårt Topptipset tips 20 september gläds åt att alla dagens matcher kommer från UEFA:s andra största turnering. Malmö FF representerar blågula intressen och bör ha en hyfsad chans mot Genk från Belgien.

Först ut är en match mellan Celtic och Rosenborg. De spelade mot varandra nyligen i CL-kvalet då Celtic fick överhanden första mötet med tre – ett. Returen kunde de bevaka resultat och den matchen slutade utan mål för något av lagen. Rosenborg saknar sin stora stjärna Bendtner, vilket ger de en sämre chans. Vi spikar ettan.

Salzburg blev hemskickade tidigt i kvalet till CL. I Europa League kommer de ha en bra chans. Den här matchen saknas Prevljak, som normalt bidrar med mycket för laget. Mot Leipzig skall laget ha en bra chans, även om tidigare prestationer inte skapar särskilt högt förtroende. Vi börjar med ettan.

Förra Europa League räckte det hela vägen till final för Marseille. De spelar bra i Ligue 1 och bör ha en bra chans i dagens match. Eintrach Frankfurt saknar en hel del spelare och de får det tufft ikväll. Matchen spelas utan publik vilket är noterbart.

Malmö FF spelar riktigt bra just nu. Inte en förlust på sexton matcher ger hopp. Nu reser de för att möta Genk i Belgien, en tämligen svårt uppgift. Hemmalaget spelar bra i Belgien, som har en hyfsad liga. Vi börjar med ettan men garderar kraftigt.

Det behövs inte i mötet mellan Chelsea och PAOK Saloniki. I Premier League har laget fått en smakstart. Litet utropstecken för motivationen, då laget ofta slåss om finare bucklor. Det betyder en alternativ startelva, som ändå bör räcka för en trepoängare.

Topptips System från Expert 20/9

  1. Celtic – Rosenborg 1
  2. Leipzig – Salzburg X2
  3. FC Köpenhamn – Zenit X2
  4. Villareal – Rangers 1
  5. Marseille – Eintracht Frankfurt 1X
  6. Genk – Malmö FF 1X2
  7. Sevilla – Standard Liege 1X2
  8. PAOK Saloniki – Chelsea 2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!