Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 20 oktober

Helgen börjar med stil med ett Topptipset tips 20 oktober där Wolverhampton står för en av de starkaste spikarna. Vårt systemförslag på 108 rader känns starkt!

Lördagen bjuder på tre intressanta matcher där Wolves sticker ut allra mest. De är nya i Premier League i år och har gjort det riktigt bra, speciellt med hemmapubliken i ryggen. Watford har varit upp och ner och på bortaplan går det inte att ge laget förtroende. Nu har de även en del ordinarie defensiva arbetare borta efter skador.

Brentford tappade sin tränare till Aston Villa nyligen, vilket var uppmärksammat. Efter en svag period gjorde de en stark insats mot Leeds, där de mycket väl kunnat kamma hem tre poäng. Hemma är de svåra och Bristol har problem på målvaktssidan, vi chansspikar ettan.

En hyfsat enkel match är den mellan Bournemouth och Southampton, trots att hemmalaget inte varit stabila. Nu senast en bra insats på hemmaplan och lagets sjätteplats i tabellen gör att valet känns givet. Vi slösar inte med extra streck.

West Ham skall normalt inte ha mycket att sätta emot grannlaget Tottenham. Nu har dock de flera av sina viktiga spelare borta och motivationen kan ifrågasättas då stora matcher i CL står på tur för Hotspurs. Vi garderar med kryss. Derby.
Skrällen får bli West Ham i Londonderbyt mot ett skadedrabbat Tottenham. Bortalaget har flertalet stjärnor på skadelistan och mycket viktigare möten väntar inom kort, bland annat i Champions League. Helgardera.

System Förslag Topptipset Idag 20/10

  1. Bournemouth – Southampton 1
  2. Cardiff – Fulham 1X2
  3. Newcastle – Brighton 1X2
  4. West Ham – Tottenham X2
  5. Wolverhampton – Watford 1X
  6. Aston Villa – Swansea 1
  7. Brentford – Bristol C 1
  8. Ipswich – Queens PR 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!